Ve Corsair'in yazılımı berbat.PNY XLR8 CS3030 indirime girebileceği için tavsiye etmiyorum. İyi bir model değil MP510. Phison E12 bulunsa da modifiye edilmemiş saf E12 kendisi. PNY CS3030'da ki E12 ise modifiye edilmiş ve iyileştirilmiş E12.
Hocam kullansam mı sizce bunu satsam mı?PNY XLR8 CS3030 indirime girebileceği için tavsiye etmiyorum. İyi bir model değil MP510. Phison E12 bulunsa da modifiye edilmemiş saf E12 kendisi. PNY CS3030'da ki E12 ise modifiye edilmiş ve iyileştirilmiş E12.
Hocam öyle leş gibi bir model değil ama açıkçası Corsair ne NVMe sürücüsü çıkartıyor SSD'lerine ne de yazılımı ile ilgileniyor. Sanırım marka basıp satıyorlar SSD'lerini. SSD'leri var olmak için var olmuş gibi. Size kalmış orası. İsterseniz kullanın, isterseniz satın.Hocam kullansam mı sizce bunu satsam mı?
Açıkçası SN750 veya para bulursam 980 Pro veya SN850 düşünüyordum.Hocam öyle leş gibi bir model değil ama açıkçası Corsair ne NVMe sürücüsü çıkartıyor SSD'lerine ne de yazılımı ile ilgileniyor. Sanırım marka basıp satıyorlar SSD'lerini. SSD'leri var olmak için var olmuş gibi. Size kalmış orası. İsterseniz kullanın, isterseniz satın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.