Corsair MP510 SSD "Firmware Update Failed" Hatası

ErsinK.

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar modelini belirttiğim SSD'yi bugün gidip aldım. Corsair Toolbox yükleyip sürücüyü güncelleştirmek istiyorum fakat böyle bir hata veriyor. Pek anlamadığım için yardımcı olur musunuz?
Corsair MP510 SSD "Firmware Update Failed"

Emin değilim ama Corsair'in bağzı programlarından kaynaklı olabiliyordu. Netten bir incele ve Toolbox programının bir önceki versiyonunu vs bul. Daha önce Corsair Link de de ben yaşamıştım böyle bir şey.
Bir de SSD sisteme ne şekilde bağlı şuan?

Laptopu açtım M2 portuna taktım. Sıfırdan Windows 10 kurulumu yaptım. Toolbox son sürümü indirdim internetten. AHCI modunda bilgisayar. UEFI Kurulum yapmıştım zaten. Bios mu güncel değil acaba diye düşünüyorum ama onu güncellemek de zor diye bulaşmak istemiyorum.

BIOS ile alakali olduğunu zannetmiyorum. Dediğim gibi Toolbox programının bir önceki versiyonunu vs bularak dene. Corsairin son versiyonların da bağzen böyle şeyler olabiliyor. Diğer mesaj da söylediğim gibi.

Dediğinizi yaptım fakat update butonu işlemiyor eski sürümlerde. Tepkisiz kalıyor sanki basmamışım gibi.

Forum Corsair'de halletmişler, biraz inceleyin isterseniz. Yalnız SSD'den Windows çalıştırmamışlar. Başka SSD veya HDD'den Windows çalıştırarak yapmışlar.
Konu;
Anladım, yardımınız için teşekkürler. Attığınız linki inceledim lakin oradaki adamın attığı linkler çalışmıyor maalesef. Bu SSD'yi başka bir bilgisayara taksam Toolbox programını o bilgisayara kursam onun üzerinden bunu güncelleyebilir miyim? Bunu mu demek istediniz.

Düzenleme: Programı indirdim başka bir linkten. Ama Windows şu an SSD'ye kurulu aynı bilgisayar üzerinde yaparsam sıkıntı çıkarır mı bilgi verilmemiş çevirdiğim kadarıyla.

Veriler kaybolmadan güncelledim demiş. Fakat onlar Windows'u başka bir SSD veya HDD den kurup güncelleme yapmışlar. Siz de bir deneyin. Belli olmaz veri kaybı için bir şey söyleyemem. Orada veriler kaybolmadan güncellediğini söylemiş. Ama siz de durum ne şekilde gerçekleşir blmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı