Corsair PSU'nun CPU kablosunun pinine çikolata bulaştı

30 senedir donanım söküp takıyorum. Pazardan rastgele al demiyorum.

Sıfırın 400 TL altına koysanız ben de teklif vermem zaten. 2. el rakamlarına bakın, sizinkine en yakın kondisyona sahip olana yakın ilan açın ve bekleyin. PSU hızlı çıkan bir parça değil maalesef.
Neden vermezsiniz anlamadım ? Pc'yi çabuk dizmem gerektiği icin 400 lira altina koydum onu satip üstüne biraz para koyup sıfırını almayı düşünüyorum

Bu önemli bir konu belirtmeniz lazım, kullanıcı bilmez, gider rastgele bir kablo alır yakar donanımları.
Hocam alkol ile temizleme uygulamasını nasıl yapacagımı söyleyebilir misiniz rica etsem pinin ici çok küçük igneyi alkole batırıp mi yapayim pinin icine mi dökeyim alkolun plastige bulasirsa aşındıracagindan korkuyorum

Bu önemli bir konu belirtmeniz lazım, kullanıcı bilmez, gider rastgele bir kablo alır yakar donanımları.

IPA'ya fırçayı batırıp yıkayacaksınız soketi, IPA uçar gider, kalıntı bırakmaz.
Onun içine fırça sığmaz muhtemelen

Kabloyu şu anda zaten kullanmıyorsunuz, panik yapmayın. Saf su bulabiliyorsanız önce saf suya batırın ve iyice çalkalayın. İçerideki şekerden ve partiküllerden kurtulmanız lazım. Daha sonra IPA koyduğunuz bir kapta yine çalkalarsınız. 1-2 dakika çalkalamanız yeterli olur. O plastikleri hemen aşındırmaz merak etmeyin, IPA da plastik kaplarsa satılıyor.

Kabloyu şu anda zaten kullanmıyorsunuz, panik yapmayın. Saf su bulabiliyorsanız önce saf suya batırın ve iyice çalkalayın. İçerideki şekerden ve partiküllerden kurtulmanız lazım. Daha sonra IPA koyduğunuz bir kapta yine çalkalarsınız. 1-2 dakika çalkalamanız yeterli olur. O plastikleri hemen aşındırmaz merak etmeyin, IPA da plastik kaplarsa satılıyor.
Anlattığınız için teşekkürler psu icinden iki tane 8 pinlik cpu kablosu çıktı anakartımda 8+4 pin girişi var, zaten 7500f olduğu icin tek 8 pinlik kablo ile kullanmaya karar verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı