Corsair QL 120mm HUB Önerisi

Sadece bir tane giriş için 700 lira vermeye gerek yok, zaten Comander Pro bazı Corsair kasalarından kendi kendine çıkıyor. Tekil olarak satış fiyatı çok uçuk.

Link hatalı, sanırım şu ürünü atmaya çalıştınız. Her şey Corsair olsun istiyorsunuz sanırım, öyle ise alınır.

Sadece bir tane giriş için 700 lira vermeye gerek yok, zaten Comander Pro bazı Corsair kasalarından kendi kendine çıkıyor. Tekil olarak satış fiyatı çok uçuk.

Link hatalı, sanırım şu ürünü atmaya çalıştınız. Her şey Corsair olsun istiyorsunuz sanırım, öyle ise alınır.

Yok hayır fanı aldım yuvası farklıymış iade edemedim. RGB yanmıyor onun için almayı düşünüyorum aslında.

Aynen bu ürün.

Corsair fanların RGB girişleri özel oluyor, hatta öyle ki bütün Corsair kontrolcülere de uymuyor. 667 lira o kontrolcüye vermek verine 3 adet 12cm ya da 2 adet 14cm fan içeren bir Corsair set alıp onun içindeki kontrolcüye takabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı