Corsair RAM alınır mı?

shruux

Kilopat
Daha fazla  
CMH32GX5M2B6400Z36 şu RAM'i almaya karar verdim ancak çip bilgisi bulamıyorum. Micron çip mi yoksa Hynix çip mi kullanıyor bilen var mı? RAM'i kullanan arkadaşlar var mı memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
CMH32GX5M2B6400Z36 şu RAM'i almaya karar verdim ancak çip bilgisi bulamıyorum. Micron çip mi yoksa Hynix çip mi kullanıyor bilen var mı? RAM'i kullanan arkadaşlar var mı memnun musunuz?

Alınır hocam, ben CMK32GX5M2B6000Z30W modelini kullanıyorum hiçbir problem yaşatmadı. Eski sistemimde de Corsair RAM kullanıyordum. Almak istediğiniz RAM modelinin hangi modülü kullandığını öğrenmek istiyorsanız, anakart üreticinizin sayfasına bakarak bulabilirsiniz.

Genel olarak bakarsak büyük ihtimalle SK Hynix a-die modülünü kullanıyor, kesin bilgi sahibi olmak için RAM elinizde olması lazım ama bu da mümkün değil.

Yabancı bir yerde Hynix A-Die olarak yazmışlar ama emin kesin bilgi değil gibi duruyor.

Bu gecikmeleri genelde Hynix'te görüyoruz muhtemelen Hynixtir.

Alınır hocam, ben CMK32GX5M2B6000Z30W modelini kullanıyorum hiçbir problem yaşatmadı. Eski sistemimde de Corsair RAM kullanıyordum. Almak istediğiniz RAM modelinin hangi modülü kullandığını öğrenmek istiyorsanız, anakart üreticinizin sayfasına bakarak bulabilirsiniz.

Genel olarak bakarsak büyük ihtimalle SK Hynix a-die modülünü kullanıyor, kesin bilgi sahibi olmak için RAM elinizde olması lazım ama bu da mümkün değil.
Hocam şimdi kontrol ettim dediğiniz gibi. Ne yazık ki bu paylaştığım ram bu sayfada bulunmuyor. Fakat benzer koda sahip bir çok corshair ram var. Belki yanlış yazılmıştır bilmiyorum. 1 2 tanesi dışında corshair olan ram'lerin hepsi SK hynix A modülü olarak belirtilmiş benim paylaştığımda muhtemelen böyledir. Ram'leri almış bulundum, iptal etmeyi düşünmüyorum en kötü ihtimalle zaten 6000Mhz olarak kullanıcam fakat sistemim 6400de de sorunsuz çalışıyor. Şu an kullandığım ram 6400'de bugüne kadar bir sorun yaşamadım.

İleri ki dönemlerde ram alırken bu şekilde kontrol ederek karar vereceğim, bu bilgi için teşekkür ederim.

Yabancı bir yerde Hynix A-Die olarak yazmışlar ama emin kesin bilgi değil gibi duruyor.

Bu gecikmeleri genelde Hynix'te görüyoruz muhtemelen Hynixtir.
Ana kart üreticisinin sayfasından kontrol ettim orada eklenmemiş fakat benzer koda sahip corshair ramlerin 1 2 tanesi dışında hepsi SK hynix A modüle sahip benim aldığımda da aynısının olmasını umuyorum

Kendi paylaştığım ram'i aldım hocam. 2023 2024 sonrası üretimde SK Hynix a-die kullandığına dair bir yazı gördüm. Öyle geleceğini umuyorum. Gelmezse de bir sorun yaşamazsam iade etmem muhtemelen. Şuan kullandığım yanlış bilmiyorsam micron ve 6400Mhz 52CL, sorunsuz çalışıyor yenisinde de sorun yaşayacağımı düşünmüyorum o açıdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı