Corsair RAM "Memory management hatası"

atakantoktas

Hectopat
Daha fazla  
20200605_003241.jpg
20200606_091508.jpg
Arkadaşlar 3 gün önce bir sistem topladim. Fakat aldığım ilk günden beri Memory management hatası ile karşılaşıyorum. RAM'im 1x16 Corsair 3000MHz bellek. RAM'i Windows bellek tanılama ile kontrol ettim ve bir hata tespit edildi bilgisayar üreticinize başvurun diyor. Bu hata neden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Memtest86 ile USB üzerinden RAM testi yap ve minidump paylaş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abi bunu yaptım Windows bellek tanılama, bilgisayarın belleğini test etti ve donanım hataları saptadı. Bu sorunları tanımlamak ve onarmak için bilgisayar üreticisine başvurun. Diyor.

Abi bunu yaptım Windows bellek tanılama, bilgisayarın belleğini test etti ve donanım hataları saptadı. Bu sorunları tanımlamak ve onarmak için bilgisayar üreticisine başvurun. Diyor.
Sistemi toplu şekilde aldıysanız, hangi site üzerinden aldıysanız onunla iletişim kurun ve sorundan bahsedin.
Sistemi parça şeklinde topladıysanız, RAM'leri garantiye götürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows üzerindeki test çok güvenilir olmuyor. Memtest86 ile de yap. Onda da hata çıkarsa anakartı aldığın linki ve RAM aldığın linki at.

Hocam Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem olarak almıştım akşama bir götüreceğim yardımın için sağ ol.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı