Exoskeleton1
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Geçen kasayı topladım her şey iyi hoş bugün'de güç kaynağının kablolarını taktım. Ama bir çok sorum var.
Güç kaynağından ekran kartına ayrı ayrı 2 adet 6+2 kablo takmamız gerekli mi ?
Ekran kartının kabloları bükemediğim için kolay kolay gizleyemedim. Ekran kartının sağ üst köşesindeler. Ekran kartı ısınınca sorun olur mu ?
Anakarta 8 Pin kabloyu bağladım (4+4 olarak) boşta tekli 4 Pin yuvası kaldı. Ona göre kablom başka yok 1 adet 4+4 vardı onuda 8 Pin'e taktım. Ona da kablo takmak gerekli mi ?
ASUS ROG STRIX 1080 TI.
ASUS ROG Crosshair VI X370.
Corsair RM 750X.
Ekran kartı, anakart ve güç kaynağı yukarıdakilerdir.
Kablolama yaparken hırdavatçılardan beyaz cırt kelepçe alıp kullansam birlikte gelen cırt kelepçelerden pek bir fark eder mi ?
Pek bir deneyimli olmadığım için bu konuda kablolama az kötü olmuş olabilir
Idare edin artık
İlk kasam.
Ekran kartını en üstteki slota takmak yerine alt kısımdakilere taksam performans farkı olur mu?
Güç kaynağının uzun kalan kablolarını gizlemek için bir kaç yönteminiz var mı?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Güç kaynağından ekran kartına ayrı ayrı 2 adet 6+2 kablo takmamız gerekli mi ?
Ekran kartının kabloları bükemediğim için kolay kolay gizleyemedim. Ekran kartının sağ üst köşesindeler. Ekran kartı ısınınca sorun olur mu ?
Anakarta 8 Pin kabloyu bağladım (4+4 olarak) boşta tekli 4 Pin yuvası kaldı. Ona göre kablom başka yok 1 adet 4+4 vardı onuda 8 Pin'e taktım. Ona da kablo takmak gerekli mi ?
ASUS ROG STRIX 1080 TI.
ASUS ROG Crosshair VI X370.
Corsair RM 750X.
Ekran kartı, anakart ve güç kaynağı yukarıdakilerdir.
Kablolama yaparken hırdavatçılardan beyaz cırt kelepçe alıp kullansam birlikte gelen cırt kelepçelerden pek bir fark eder mi ?
Pek bir deneyimli olmadığım için bu konuda kablolama az kötü olmuş olabilir
Ekran kartını en üstteki slota takmak yerine alt kısımdakilere taksam performans farkı olur mu?
Güç kaynağının uzun kalan kablolarını gizlemek için bir kaç yönteminiz var mı?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: