Corsair RM1000e 1000W PSU alınır mı?

Gayet güzel bir PSU seni uzun seneler götürecek bir PSU modüler olması artı mükemmellik katiyor eger ayni fiyata daha iyisi yoksa düşünmeden al derim.

Son düzenleme:
5000 TL civarına PQ1000M alınabiliyorken, pek de tercih edilebilir durmuyor;

Corsair RM'e serisi, DeepCool pq-m'e göre daha düşük seviyede kalıyor.

5000 küsur için en iyi seçenek bu mudur?

Bir de ekran kartı ve işlemcinizi belirtirseniz iyi olur. Belki de 1000W bir modele ihtiyacınız yoktur ve farkında değilsinizdir.

RTX 2060 ve R7 5800X kullanıyorum ama anakart ve ekran kartını da geliştirmek istediğim için PSU'yu aradan çıkartmak istiyorum.

RTX 2060 ve R7 5800X kullanıyorum ama anakart ve ekran kartını da geliştirmek istediğim için PSU'yu aradan çıkartmak istiyorum.
Bir de ekran kartı ve işlemcinizi belirtirseniz iyi olur. Belki de 1000W bir modele ihtiyacınız yoktur ve farkında değilsinizdir.

Hocam o sistem için 650W bile yeter 1000W o sisteme çok fazla.

Pardon alttaki mesaj görmemişim hocam ama yine de 1000W PSU 4080 4090 kullanmadığınız sürece çok fazla.

Biliyorum ama ileride 4000 serisine geçmeyi düşünüyorum. Yani en iyisini alayım bir daha PSU ile uğraşmayayım diyorum. Zararı olmaz değil mi fazlasının?

Yok herhangi bir zararı olmaz sürekli güncelleyecekseniz eğer PCI E5 ve ATX3.0 PSU almaya çalışın yoksa bir ton dönüştürücü kablo ile uğraşmak zorunda kalırsınız.

Yok herhangi bir zararı olmaz sürekli güncelleyecekseniz eğer PCI E5 ve ATX3.0 PSU almaya çalışın yoksa bir ton dönüştürücü kablo ile uğraşmak zorunda kalırsınız.

Neyi guncelleyecegim tam olarak ve öneriniz nedir söylediğiniz kriterleri kapsayan? Deep cool PQ1000M karşılıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı