Corsair RM750 vs FSP Hydro G Pro HG2-750

IbrhmCgty

Decapat
Aldığım güç kaynağı sıkıntı çıkardı iade ettim tekrardan güç kaynağı almam gerekiyor. Full modüler olması tercihim iki ürün arasında kaldım hangisini almam daha mantıklı olacaktır? 900-1000TL civarında PSU öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. ( Adata Core Reactor 750W gibi fakat bunu stoklarda bulamıyorum. )

Ek olarak RM750 serisinde ocp, ovp, scp, opp, otp gibi korumalar var mı acaba ürün sayfasına baktım fakat göremedim.

İkisi de çok güzel, ucuz olanı alın diyeceğim ama arada pek de fark yok.
Ek olarak RM750 serisinde ocp, ovp, scp, opp, otp gibi korumalar var mı acaba ürün sayfasına baktım fakat göremedim.
Bu bütçe ve kalitedeki bir PSU'da koruma olmaması imkansız. Fakat içiniz rahat etmeyecekse FSP olanı alabilirsiniz yine de.

Cevabınız için teşekkürler. Birkaç farklı satıcıya da baktım fakat hiç birisi Corsair ürün özelliklerine ocp, ovp, scp, opp, otp gibi korumalar vardır gibi yazı yazmamıştı.

İkisi de çok güzel, ucuz olanı alın diyeceğim ama arada pek de fark yok.

Bu bütçe ve kalitedeki bir PSU'da koruma olmaması imkansız. Fakat içiniz rahat etmeyecekse FSP olanı alabilirsiniz yine de.

Ucuz diyorsun ucuza tam modüler tanınmış markaları almak zorlaştı şu an FSP Hydro G 1100 lira, Corsair RM750 fiyatı değişkenlik gösteriyor şu an piyasada 999 lira ile 1200 liraya kadar izliyor tavsiye edeceğim PSU Corsair.

"Ucuz olanı alın diyeceğim ama arada pek de fark yok." demişim. Linkleri açıp bakma zahmetine girseydiniz aralarında 13 TL fark olduğunu görürdünüz. 13 TL ile ne borç kapanır, ne de borçlanılır. Kaldı ki 1.000 lira bütçesi olan kişiye 1.013 TL'lik ürünü alıp 13 TL daha vermek koymaz.

"Ucuz olanı alın diyeceğim ama arada pek de fark yok." demişim. Linkleri açıp bakma zahmetine girseydiniz aralarında 13 TL fark olduğunu görürdünüz. 13 TL ile ne borç kapanır, ne de borçlanılır. Kaldı ki 1.000 lira bütçesi olan kişiye 1.013 TL'lik ürünü alıp 13 TL daha vermek koymaz.

Peki sana örnek soru elinde rx 5700 veya rx 5700xt ekran kartı bütçede 750 ile 800 TL diyelim sen kaç wat Psu alırsın? Kendim için demiyorum belki yararlı olur bu yorumum insanlara fiyat konusunda yaardımcı olur

Sorduğun sorunun konuyla alakası yok. İllaki cevabını istiyorsan bu ürünü alırdım:

Bu durumda watt karşılaştırması yapamazsın çünkü ikisi de 750W. İkisi de Gold sertifikalı ve ikisi de modüler. Fiyat konusunda yardımcı olacak bir yorum yapmamışsın, 13 TL 1.000 TL'nin %1,3'üne denk geliyor. Kişi bütçesini rahatça %1,3 TL artırabilir.

Sorduğun sorunun konuyla alakası yok. İllaki cevabını istiyorsan bu ürünü alırdım:

Bu durumda Watt karşılaştırması yapamazsın çünkü ikisi de 750W. İkisi de Gold sertifikalı ve ikisi de modüler. Fiyat konusunda yardımcı olacak bir yorum yapmamışsın, 13 TL 1.000 TL'nin %1, 3'üne denk geliyor. Kişi bütçesini rahatça %1, 3 TL artırabilir.

Verdiğin linkteki ürün güzel ama modüller değil.

Bana fikrimi sormuşsun, ben olsam o bütçede modüler almazdım.

Biraz araştırdım belki alacak arkadaşlarada bir fikir olur diye buraya ekliyorum.

Corsair RM750 serisinde aşırı güç, aşırı voltaj, aşırı ısınma, kısa devre, düşük voltaj korumaları var fakat aşırı akım koruması yok belki de çok önemli bir şey değil ama bu kadar para vermişken çok az daha ekleyip FSP Hydro serisi almaya karar verdım.

FSP Hydro G Pro serisinde

Aşırı akım, aşırı güç, aşırı voltaj, aşırı ısınma, kısa devre, düşük voltaj gibi korumalar mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı