Corsair RM850 ile Zotac 4080 16 GB çalışmıyor

Va Fail

Decapat
Katılım
7 Şubat 2021
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, arkadaşımın çocuğuna 0'dan bilgisayar topluyorum her şey sıfır, bilgisayar Corsair RM850 güç kaynağım ile Zotac RTX 4800 çalışmıyor. Zotac ekran kartından çıkan 3'lü 12vhpwr kablonun tekini takınca bilgisayar çalışıyor. 2 ya da 3 tanesini takınca bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyor. İlk defa çaresiz kaldım, ne yapacağımı bilemiyorum. Yeni 12vhpwr kablo mu alsam, yoksa güç kaynağı mı hatalı gerekli gücü veremiyor. Ne dersiniz?
 
Nvidia Kablosunun tüm uçlarında tek kabloyla denendiği zaman sistem açılıyor mu? Kablo hatalı olabilir. 12VHPWR kablosu kesin alın adaptörle güç girişi yanma riski var.
 
Evet açılıyor zotac ekran kartından çıkan 12VHPWR üçlü kablonun 1 tanesini güç kaynağına takınca bilgisayar açılıyor . 2 yada 3 tanesini takınca bilgisayara güç gitmiyor fan vesaire hiç bir şey çalışmıyor.
 
Merhaba, sorunu nasıl çözdünüz? Ben de şu an aynı problemi yaşıyorum. 1200W HighPower güç kaynağı var 2 tane 8 pin takınca çalışıyor ama 3.yü takınca kısa devre yapıyor pc. Yeni psu alarak mı çözdünüz? Adaptör mü değiştirdiniz?
 

Geri
Yukarı