Corsair RM850 PSU Alınır mı?

Katılım
6 Ekim 2014
Mesajlar
14.324
Makaleler
7
Çözümler
83
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Havacılık Sektörü
Profil Kapağı
1522248089
Herkese selamlar arkadaşlar,

Yakın zamanda maalesef PSU hakkın rahmetine kavuştu. İleriye dönük bir sistem toplanırsa diye 750W üstü bir PSU almak istiyorum ve kaliteli bir şey almak istiyorum çünkü sonradan tekrar tekrar almak istemiyorum. Corsair markasının RM850 modeli PSU'su ilgimi çekti gibi. Sizce bu PSU 900-1000TL civarı bir fiyata alınır mı? Değer mi? Herhangi saçma sapan kronik bir sorunu var mı? Bilgili arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

 
RM serisinden RMx veya RMi güç kaynaklarını tercih etmek daha mantıklı. Alternatif olarak aşağıya bıraktığım güç kaynağına bakabilirsiniz. :)

 
RM serisinden RMx veya RMi güç kaynaklarını tercih etmek daha mantıklı. Alternatif olarak aşağıya bıraktığım güç kaynağına bakabilirsiniz. :)

Maalesef bütçeyi çok yükseltiyor o modeller. RM850 modelinin ne gibi bir eksiği var ki?
 
Eksikliğini bilmem ama nasıl bir sistemde kullanacaksınız? O önemli duruma göre daha kaliteli ve verimli bir 750 Watt işinize daha çok yarayabilir.
Şebeke elektriği yüzünden yakın zamanda maalesef anakart ve PSU yandı. Şu an ikisini de değiştireceğim. Olur da fiyatlar iyileşirse RTX 3070Ti ekran kartına da geçmeyi düşünebilirim. O da min. 750 W PSU öneriyor malum. Kaliteli ve uzun ömürlü bir PSU alırsam ilerleyen modellerdeki yükselen W ihtiyacını da karşılayabilirim diye düşünüyorum açıkçası. Tekrardan almaktansa tek seferde kaliteliyi almak gibi yani düşüncem biraz.
 
Alınabilir bir PSU, alternatif olarak şu an aktif olarak kullandığım XPG Core Reactor 750W'da önerimdir.
 
RM de kullanılan kapasitörler biraz düşük seviye. Sistemin nedir?
RTX 3070 ti yükseltmesi için hazır olsun diye düşündüm. Ayrıca daha ileri güncellemeler için de dayanıklı bir model olsun dedim açıkçası.
 

Geri
Yukarı