Çözüldü Corsair RM850e kutusundan yeterli PCI-e güç kablosu çıkmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

QarDin

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle 2 hafta önce Corsair RM850e modelinde bir güç kaynağı satın aldım ve ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Sorun şu ki içerisinden ekran kartımı besleyebileceğim 1 adet PCI-e kablosu çıktı. 8 pin PSU girişi 6 + 2 çıkış şeklinde ama benim bu kablodan 2 taneye ihtiyacım var. Satın aldığım yeri aradığım zaman yardımcı olmayacaklarını söylüyorlar. Sonrasında beni Corsair'in sayfasına gönderiyorlar ve oradan da aynı cevabı alıyorum. Ürünü iade edemiyorum paketi açıldığı için ne yapacağım onu da bilmiyorum. Fikir verebilecek ya da yardımcı olabilecek birisi var mı?
Ekran kartım 7800XT 2x8 pin güç girişi var.
Lazım olan tek şey 1 adet Type 4 PCI-e 8 pin PSU girişi 6 + 2 çıkışa sahip bir kablosu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Penta ile iletişim sağladınız mı? Corsair'in Türkiye distribütörü onlar olmalı. Belki yardımcı olabilirler.

Evet iletişime geçtim ve beni satın aldığım yere yönlendirdi ve sonrasında zincirleme şekilde devam etti ama bir sonuç yok sanırım iade etmeyi deneyeceğim.

Öncelikle 2 hafta önce Corsair RM850e modelinde bir güç kaynağı satın aldım ve ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Sorun şu ki içerisinden ekran kartımı besleyebileceğim 1 adet PCI-e kablosu çıktı. 8 pin PSU girişi 6 + 2 çıkış şeklinde ama benim bu kablodan 2 taneye ihtiyacım var. Satın aldığım yeri aradığım zaman yardımcı olmayacaklarını söylüyorlar. Sonrasında beni Corsair'in sayfasına gönderiyorlar ve oradan da aynı cevabı alıyorum. Ürünü iade edemiyorum paketi açıldığı için ne yapacağım onu da bilmiyorum. Fikir verebilecek ya da yardımcı olabilecek birisi var mı?
Ekran kartım 7800XT 2x8 pin güç girişi var.
Lazım olan tek şey 1 adet type 4 PCI-e 8 pin PSU girişi 6 + 2 çıkışa sahip bir kablosu.

Ürünü iade ederek sorunum çözüldü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı