CORSAIR RM850x 850W PSU'dan Çıkan Ses Normal mi?

Osman Varol

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonunda bilerek fanları max güçte çalıştırdım, sesin fanlardan geldiğini düşünmeyin diye.

Coil Whine sorunu gibi duruyor, bu bobin arızası olarak geçer. Sadece ses konusu olarak problem yaratır.
acayip rahatsız ediyor ya , garanti için servise versem herhangi bir müdahale yapılır mı ki? Değişim falan yaparlar mı acaba ?

İşlemci soğutucusu ve kasa fanı olarak ne kullanıyorsunuz. Ekran kartınız nedir?
Coil Whine bir bobin sesidir ve âdeta titreşir gibi daha tiz bir bobin sesi olarak çıkar. Coil Whine olduğunu sanmıyorum.

Bilgisayarında kaç tane fan varsa tek tek elinle durdurmayı dener misin? Bana fan sürtünme sesi gibi geldi.

Olabilir. Çalışırken fanın kanatlarını kırmayın dikkat edin. Stok soğutucudan geliyor gibi geldi bana da. Üzerindeki soğutucuyu bilmiyorum.

Fanlardan gelmediğine eminim çünkü durdurarak denedim . Bir de fan sürtünme sesi değil yani bu bildiğin sabit sürekli bi ses.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…