Corsair SP120 RGB Pro alınır mı?

ST120 modeli Lian Li Galahad 360'taki fanın aynısı. Güzel bir fandır kendisi. Diğer Halo'ya ben ısınamıyorum. Fan çerçevesi çok çirkin gözüküyor. Ama aydınlatması hoş. Tercih size kalmış kısacası.
Eğer performans konusunda çok bir farkları yoksa Lian Li daha şık durduğu için onları tercih etmek istiyorum, peki bu fanlar için fan çoklayıcı önerebilir misiniz?

Eğer performans konusunda çok bir farkları yoksa Lian Li daha şık durduğu için onları tercih etmek istiyorum, peki bu fanlar için fan çoklayıcı önerebilir misiniz?
O fanın 3'lü setinde dahili olarak geliyor.

1639337165725.png

O zaman kesinlikle bunu alacağım, son bir sorum daha olacak, daha önce hiç RGB'li bir fan bağlamadım, RGB ve fan kabloları ayrı mı yoksa birleşik mi? Ayrıca fan hub anakartta sys-fan'a mı takılacak?
Ayrı ayrı hocam. B450 Tomahawk MAX'te ARGB olmadığı için kontrolcüyü SATA ile bağlayıp ürünle birlikte gelen kumanda üzerinden kontrol edebilirsin renklerini.

Şu da kendi sitesi.

1639337297994.png

Ayrı ayrı hocam. B450 Tomahawk MAX'te ARGB olmadığı için kontrolcüyü SATA ile bağlayıp ürünle birlikte gelen kumanda üzerinden kontrol edebilirsin renklerini.

Şu da kendi sitesi.

Eki Görüntüle 1240541
O zaman anakartın SATA girişlerine bağlamam gerekecek galiba.

O zaman anakartın SATA girişlerine bağlamam gerekecek galiba.
Anakarttaki SATA değil, PSU'daki SATA girişine bağlayacaksın. Senin dediğin SATA data girişi, benim dediğim SATA power girişi.

Dediğim giriş bu;
1639337485136.png

Şimdi anladım, yani gücü direkt PSU'dan alacak, çoklayıcı anakartta nereye giriyor peki?
Tam ST120'nin kontrolcüsünün mantığına bakmadım ama kutu içerisinden çıkan kontrolcüye bütün RGB ve PWM girişlerini bağlayıp kontrolcüyü de SATA power ile PSU'ya bağlıyorsun kontrolcü gücünü oradan alıyor. Sonra kontrolcünün PWM kablosunu da anakarta bağlayıp anakart üzerinden mi kontrol ediyorsun öyle bir şey sanırım bi' bakayım tam cevap vereceğim.
@egeoz316 Manual'e bakabilirsin hocam bu arada, orada anlatılmış.
@egeoz316 Şu videoyu da izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam ST120'nin kontrolcüsünün mantığına bakmadım ama kutu içerisinden çıkan kontrolcüye bütün RGB ve PWM girişlerini bağlayıp kontrolcüyü de SATA power ile PSU'ya bağlıyorsun kontrolcü gücünü oradan alıyor. Sonra kontrolcünün PWM kablosunu da anakarta bağlayıp anakart üzerinden mi kontrol ediyorsun öyle bir şey sanırım bi' bakayım tam cevap vereceğim.
@egeoz316 Manual'e bakabilirsin hocam bu arada, orada anlatılmış.
@egeoz316 Şu videoyu da izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımınız için teşekkürler, videolardan kafamda birşeyler oturdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı