Corsair Spec-06 vs H500

Evet tasarimi cok şık ve sade. Ben daha çok hava akışını merak ediyorum. Bilginiz varmı hava akışı hakkında?
Spec-06'da, 275R'den daha fazla hava açıklığı var. 275R'de ön kapaktaki hava kanalı açıklığı az o yüzden incelemelerde de eksi olarak bunu söylemişler genelde. Ancak bu kasa kötüdür diyen duymadım.

Spec-06 275R'ın bir üst modeli gibi. 275R ın eksi özellikleri törpülenip piyasaya sürdüler.
Aralarında 30 TL gibi bir fiyat farkı var
Güzel bir tararım ve kaliteli bir kasa. Temperli cam olması beyaz renk olması kablo bağlantı yuvaları kağucuk korumalı uygun konumları flan güzel kasa.

Arkadaşlar Corsair Carbide Spec-06'yı edinmiş bulunmaktayım. Öncelikle kasa beklentimi karşıladı. Gerçekten çok küçük bir kasa, kompaktlığı çok hoş. Ancak 2 şeyde hayal kırıklığı yaşadım.

Birincisi ön kapak inanılmaz sert açılıyor. Niye böyle yapmışlar anlamadım. Her defasında kırılacak endişesi var çünkü kapak tamamen plastik.

İkincisi ise sıvı soğutmayı arkaya taktığımda yukarıya 120 mm fan takamadım sığmadı. Mecburen öbür tarafa koymak zorunda kaldım. Başka sorunuz varsa kasa ile ilgili cevaplayabilirim.Eki Görüntüle 398237
Dostum kasanın RGB kontrolcüsü sende de sürekli yerinden çıkıyor mu arkadaki ? Aynı kasa var ve yapışkandan mıdır bilmiyorum orası hep çıkıyor

Evet çıkıyordu. Bende o yüzden söktüm kullanmadım RGB falan. Kontrolcünün arkada olması saçma.
Sorma hayır düzgün monte bile edememişler takıyorum 3 dakika sonra çıkıp sallanıyor orada. Böyle saçma hata nasıl yapıyor koca firma anlamadım.
Evet çıkıyordu. Bende o yüzden söktüm kullanmadım RGB falan. Kontrolcünün arkada olması saçma.
Sökünce daha kötü gözükmedi mi ön taraf ? Işığa göre tasarımı çünkü. Işıksız garip gözükür bence

Sökünce daha kötü gözükmedi mi ön taraf ? Işığa göre tasarımı çünkü. Işıksız garip gözükür bence
Bir süre sonra ışık rahatsız etmeye başlamıştı beni. O yüzden söktüm. Eğer siz kullanacaksanız daha iyi bir yapıştırıcı seçin bence. Önce çıt çıt bantlardan deneyin. Eğer oda olmazsa 502 deneyin. Oda olmazsa pateks deneyin. Çıkarmak isterseniz sonradan zorlanabilirsiniz ama.🤣

@snrkaan hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan.
@ÖzkanK ben de alttaki kasayı aldım. Şuan kargoyu beklemekteyim. Bilginiz var mı? Yorumlarınızı alabilir miyim?

Bir süre sonra ışık rahatsız etmeye başlamıştı beni. O yüzden söktüm. Eğer siz kullanacaksanız daha iyi bir yapıştırıcı seçin bence. Önce çıt çıt bantlardan deneyin. Eğer oda olmazsa 502 deneyin. Oda olmazsa pateks deneyin. Çıkarmak isterseniz sonradan zorlanabilirsiniz ama.🤣
Kusurlu mal mı aldım diye şüphelenmiştim ama galiba sizde de kontrolcü sürekli yerinden çıkıyormuş değil mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı