- RAM
- 16G DDR4 3000
- Ekran kartı
- Sapphire RX 590 SE
- Anakart
- Gigabyte A320M-S2H 1.1
- İşlemci
- R5 1600 AF
Merhaba, Corsair Spec-Alpha kasa kullanıyorum. Stok olarak kasada 1 egzoz 2 ön fan geliyor. Ben ekleme yaparak öne 1 fan ve ekran kartına aşağıdan yukarı doğru hava üfleyecek şekilde güç kaynağının yanına fan yerleştirdim yani önde 3 fan, 1 egzoz fan ve ekran kartına aşağıdan yukarı hava aktaran 1 fan var. Kasamı bakımlı ve temiz tutarım. Ryzen 5 1600 AF işlemcim stock soğutucum ve MX-4 macun ile OCCT testinde 1 dakikada 70 dereceyi görüyor stok frekanslar. Normal midir yoksa hava akışı kötü mü? Kasanın egzoz tarafı masam yüzünden duvara yaklaşık 10-14 cm arası yakınlıkta direkt duvara bakıyor egzozu; sıcak hava orada kalıyor olabilir mi? Yoksa bu sıcaklıklar normal midir? Ekran kartım da oyunlarda genelde 70 dereceyi pek geçmez fakat %40-65 arası fan hızlarında dolaşıyor. Sıcaklıklar iyi fakat gene de danışmak iyidir dedim, görüşleriniz nelerdir? Arkadaşlar? Kasamın içinin fotoğrafı aşağıdadır.
Öndeki fanlardan birini arkaya alıp öne başka LED fan taktım ki dışarıdan bakınca biraz aydınlık dursun. LED olmayan egzoz fanı da ekran kartına aşağıdan yukarı hava verecek şekilde yaptım.
Öndeki fanlardan birini arkaya alıp öne başka LED fan taktım ki dışarıdan bakınca biraz aydınlık dursun. LED olmayan egzoz fanı da ekran kartına aşağıdan yukarı hava verecek şekilde yaptım.
Son düzenleyen: Moderatör: