Corsair SPEC-ALPHA vs Corsair CHAMP/SPEC-02

Erhan Uzunal

Hectopat
Daha fazla  
Anakartım anladığım kadarıyla 2 kasayla da uyumlu.

Şu iki kasa arasında git gelde kaldım. Şimdi sorunlarımı ekte belirteceğim;

Eğer bu kasayı alırsam;
Yanında 600W 80Plus bir PSU da almak zorunda kalıyorum bu sefer bütçemi aşıyor. Bütçemi stabil tutmak için 1TB harddisk almayıp elimde bulunan 320GB+500GB'lık harddiskleri kullansam nasıl olur ? Yalnız baya eskiler :)

Eğer bu kasayı alırsam; Dahili olarak 2 fan veriyorlar ve üstte belirttiğim gibi karizmatık bir kasa değil :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddiskler sağlam olduğu sürece istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. HD Tune ya da başka bir HDD programı ile bakabilirsiniz sağlık durumuna. Ben kasalardan ikincisini kullanıyorum ve bence oldukça karizmatik, abartılı bir tasarımı yok, kırmızı ledleri, şeritleri, fanları çok şık ve uyumlu.

Ben spec 02 kullanıyorum 650watt güç kaynağı ile birlikte 2 fan yetiyor ve çok şık, güzel bir kasa. Mesela ben de spec alpha modelini sevmiyorum mesela çocukça geliyor bana.

Peki kablolaması ve hava akımı nasıl ?

Harddiskler sağlam olduğu sürece istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. HD Tune ya da başka bir HDD programı ile bakabilirsiniz sağlık durumuna. Ben kasalardan ikincisini kullanıyorum ve bence oldukça karizmatik, abartılı bir tasarımı yok, kırmızı ledleri, şeritleri, fanları çok şık ve uyumlu.

HDD durumundan vazgeçtim kesinlike 1 tane 1TB alacağım.

NZXT S340 Buyur bu kasayı al. İkisinden de asil duruyor. İlla ikisinden birini alacaksan Spec-02 al. Spec Alpha çok karmaşık duruyor, bence güzel değil. Ayrıca o fiyatını hak etmiyor bence.

Önerin için sağol fakat bu 2 şıktan birini tercih edeceğim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı