Corsair Spec Delta kasasına RTX 3060 3 fanlı sığar mı?

reis corsairin sitede max 330 mm diyor senin kartın ölçüleriyle karşılaştır ama msı ventus 3 fanlı sığıyor mesela

RTX 3060 olması veya 3 fan kullanılmış olması standart bir ölçü birimi değildir. Ekran kartını kim ürettiyse sitesine girip uzunluğuna bak. O kartı soğutmak için 33 santimden uzun bir blok tasarlayacaklarını sanmam. Ön tarafa sıvı soğutma radyatörü koymadığın sürece kasanın maksimum ekran kartı uzunluk desteği budur. Benim Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kartın epey kaslı bir yapısı var mesela. Öndeki fanları içeriden vidalamama rağmen 1 cm boşluk kaldı.

RTX 3060 olması veya 3 fan kullanılmış olması standart bir ölçü birimi değildir. Ekran kartını kim ürettiyse sitesine girip uzunluğuna bak. O kartı soğutmak için 33 santimden uzun bir blok tasarlayacaklarını sanmam. Ön tarafa sıvı soğutma radyatörü koymadığın sürece kasanın maksimum ekran kartı uzunluk desteği budur. Benim Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kartın epey kaslı bir yapısı var mesela. Öndeki fanları içeriden vidalamama rağmen 1 cm boşluk kaldı.

2. el alacağım linkini atsam sıkıntı olur mu bilmiyorum ama Gigabyte'ın RTX3060 Gaming OC 12 GB sitesine baktım bulamadım.

1701979293866.png
hocam 282 mm diyor arada yaklaşık 5 cm boşluk kalır bir fanında kalınlığının 5 cm olduğunu düşünmüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı