Corsair Spec Delta kasayı Aura Sync ile kontrol etme

bear.psd

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Corsair Spec Delta kasa aldım fakat sanırım sadece kumandadan renkleri ayarlanıyor. Benim tüm ürünlerim Aura Sync destekli kasayı da ayarlayabilirsem güzel olur diye düşünüyorum, nasıl Aura Sync bağlayabilirim?

1575181221249.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızdaki RGB başlıklarına fanların bağlantısını yapmanız gerekiyor. 3 tane başlık bulunamayacağından da bu tarz bir kablo almanız gerek. İllaki bu ürün olmasına gerek yok, örnek olması için attım. Bu tarz ürünler Corsair fanlarla uyumlu mudur bilmiyorum ama.

Anakartınızdaki RGB başlıklarına fanların bağlantısını yapmanız gerekiyor. 3 tane başlık bulunamayacağından da bu tarz bir kablo almanız gerek. İllaki bu ürün olmasına gerek yok, örnek olması için attım. Bu tarz ürünler Corsair fanlarla uyumlu mudur bilmiyorum ama.
kutusundan o dediğiniz alet çıkıyor sanırım

Kutusundan o dediğiniz alet çıkıyor sanırım.
O halde işiniz kolay. Fanların 4 pinli RGB kablolarını çoklayıcıya bağlayın. Oradan da anakarta bağlayın. Asus'un sitesinde Corsair fanlar ile uyumluluk belirtildiğini göremedim. O zaman bu videoda bahsedilen uygulamayı indirerek deneyebilirsiniz.
RAM ile nasıl senkron oluyor bilmediğim için takipteyim.
RAM ile senkronize olması tamamen aldığınız RAM'in anakartın programıyla uyumluluğuna bağlı. RAM ve anakart modeliniz nedir?

Bir önceki kasam spec delta idi. Şöyle içinden kumandası çıkıyor eğer 550w'lık PSU ile birlikte alırsanız onun haricinde anakartın üzerinde olması lazım girişin ismini unuttum J***' li bir şeydi. Çoklayıcı alıp yapmanız gerekiyor.

Bende Spec Delta RGB psulu modelini aldım. Anakartım Gigabyte B450M Gaming. Şimdi ben bu 4 fanı takabilmek için çoklayıcı almam şart mı yoksa kutudan çıkar mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı