A ahmetoez Femtopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #1 Sorunumu başlıkta belirttim bu kasadan kullanan varsa, öndeki jak girişine telefon kulaklığını taktığınızda mikrofonunu kullanabiliyor musunuz? Ben taktığımda sadece ses geliyor fakat mikrofonu kullanamıyorum. Denetim masasında da bir şey bulamadım.
Sorunumu başlıkta belirttim bu kasadan kullanan varsa, öndeki jak girişine telefon kulaklığını taktığınızda mikrofonunu kullanabiliyor musunuz? Ben taktığımda sadece ses geliyor fakat mikrofonu kullanamıyorum. Denetim masasında da bir şey bulamadım.
S sessiz0fke Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 525 3 Ocak 2021 #2 Ben de aynı sorunu yaşadım kablo tam oturmamıştı iyice bastırıp düzelttim. Artı 0 Eksi
KS KS A ahmetoez Femtopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #3 sessiz0fke dedi: Ben de aynı sorunu yaşadım kablo tam oturmamıştı iyice bastırıp düzelttim. Genişletmek için tıkla... Ama ses alabiliyorum, kablonun oturmaması ile alakalı olsaydı ses de gelmemesi gerekmez miydi? Artı 0 Eksi
sessiz0fke dedi: Ben de aynı sorunu yaşadım kablo tam oturmamıştı iyice bastırıp düzelttim. Genişletmek için tıkla... Ama ses alabiliyorum, kablonun oturmaması ile alakalı olsaydı ses de gelmemesi gerekmez miydi?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.761 Makaleler 63 Çözümler 478 3 Ocak 2021 #4 ahmetoez dedi: Ama ses alabiliyorum, kablonun oturmaması ile alakalı olsaydı ses de gelmemesi gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... Bir tarafı tam uturmadıysa ses gitmeyebilir kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
ahmetoez dedi: Ama ses alabiliyorum, kablonun oturmaması ile alakalı olsaydı ses de gelmemesi gerekmez miydi? Genişletmek için tıkla... Bir tarafı tam uturmadıysa ses gitmeyebilir kontrol ediniz.