Corsair Spec Delta RGB'si kapatılabiliyor mu?

lastromance21

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Corsair Spec Delta RGB kasasi alacagim. PSU'suz versiyonu bulamiyorum ama 2. el bayağı ilan gordum. Oradan alacagim ama sorum su: Bu fanlarim RGB tamamen kapaniyor mu? Anakartim Gigabyte B450 GAMING X. RGB Fusion uzerinden RGB kapatabiliyor mu? Ben bu kasayi almamin nedeni en kucuk ATX kasa. Bu kasadan daha kucugu var mı? ATX anakart takacagim.

Işıkları kapata biliyorsun. Kasanın içinden kablolu kumanda gibi küçük bir şey çıkıyor oradan elle animasyon, renk, açma kapatma gibi şeyler yapabiliyorsun.

Kasanın içerisinde parmak kadar bir kontrolcü var. Kablosu kısa olduğu için montajı yapıldıktan sonra genelde güç kaynağı yakınına bırakıyorlar. Saçma sapan bir durum. Kasa üzerinden kontrolü mümkün değil. O kontrolcü üzerinden kapatılabilir veya kontrolcü komple sökülebilir. Ancak fanları anakartın RGB çıkışına takarsanız anakartın yazılımı ile kontrol edilir ve kapatılabilir. Bunun için yine kasayla beraber gelen 3'lü çoklayıcı ile fanları anakarta bağlayabilirsiniz.

Ancak ben bu kasayı tavsiye etmiyorum. Hava akışı kötü. Parasını hak etmiyor. Onun yerine şuna bir bakın:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı