Kelebek_1034
Kilopat
- Katılım
- 3 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 2.156
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 26
İnceleyeğim dedim fakat telefondan imzanıza ulaşamıyorum hocam, yine de listeme ekledim. Liste kabardı ancak kasa değişiminin beni üzmeyeceğinden emin oldum artık tüm bu öneriler sonrasında.101M de gayet iyi modeldir. Tercih sizin.
Buyrun, linkini bırakayım. Bu arada telefonu yan çevirirseniz imzayı görebiliyorsunuz.İnceleyeğim dedim fakat telefondan imzanıza ulaşamıyorum hocam, yine de listeme ekledim. Liste kabardı ancak kasa değişiminin beni üzmeyeceğinden emin oldum artık tüm bu öneriler sonrasında.
WOWBu arada telefonu yan çevirirseniz imzayı görebiliyorsunuz.
Gerçek gibi gözüküyor. Alabiliyorsan TD500'ün 4 veya 3 fanlı modelini al. Alamıyorsan Zalman N5 veya XPG Invader (birkaç fan ile birlikte).Son attıklarım için indirimli fiyat mı bunlar yoksa sahte bir indirim mi? Fiyatlarını hakedenler hangileri?
Söylediğiniz kasa için bütçem var, sadece bir tık daha uyguna kapatmak istemiştim. Zalman N5 pek hoş gözükmedi gözüme, performansının iyi olduğuna dair yorumlar görsem de onu eledim. XPG Invader hala mümkün. Teşekkür ediyorum.Gerçek gibi gözüküyor. Alabiliyorsan TD500'ün 4 veya 3 fanlı modelini al. Alamıyorsan Zalman N5 veya XPG Invader (birkaç fan ile birlikte).
Teşekkür ederim hocam. Sanırım TD500 beyaz alacağım, görünüşüne bayıldım. Beyaz kasa ve beyaz parçalar beni kendine çekiyor şu sıralar.TD 500 4 fan çok güzel görünüyor, MB511 4 ARGB fan modeli de yine iyidir.
İndirim var ama PSU da alacaksınız diye biliyorum.
PSU'lu olarak bu olabilir.
Egzoz fan yok ama fiyat iyi.COOLER MASTER MasterBox MB511 ARGB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox MB511 ARGB 650W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-B511D-KGNB65-STK ITOPYA'da.www.itopya.com
Teşekkür ederim, son halini merakla bekliyorum. Elimdeki kullanılmış ve bazıları mimli parçalardan bu parçalara geçip bir de üzerine henüz dokunmadığım kendi bütçemden 400 lirayı işlemci soğutucu için ayırabilmek beni gerçekten mutlu etti.Fazla sırıtmayacaktır. Güzel tercihler, hayırlı olsun şimdiden.