Corsair Spec Delta'nın ön fanlarının LED'leri nasıl çalıştırılır?

Rayso34

Femtopat
Merhaba, Corsair marka Spec Delta RGB kasa aldım. Ön fanları çalıştırmak için Molex fan çoklayıcı aldım (Anakartta fazladan giriş yok.) fakat LED'lerin nasıl çalıştıracağım hakkında fikrim yok. Anakartımda RGB girişi yok. Anakartım ASUS Prime H310M-D R2.0. Kasa içerisinde bulunan 650W PSU'dan gelen çıkışların resimlerini ekliyorum. 2 tane 3 pinli soket var. Bunların her ikisi de öndeki 3'lü fanı mı çalıştırıyor yoksa biri fanları diğeri LED'leri mi çalıştırıyor?

Dosya Ekleri

• DCIM_Camera_IMG_20200930_232617.jpg
    DCIM_Camera_IMG_20200930_232617.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 59
  • DCIM_Camera_IMG_20200930_232701.jpg
    DCIM_Camera_IMG_20200930_232701.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 56
Her anakartta RGB girişi olmuyor bu anakartta da böyle bir giriş yok anakartın kutusunda.
ASUS: Aura Sync.
MSI: Mystic Light.
Gigabyte: RGB Fusion.

Yazmıyorsa RGB girişi yok demektir.
Kontrolcü alıp kullanabilirsin belki.

Kasadan fan çoklayıcı çıkması lazım öyle hatırlıyorum. 1 ay olmadı bir tane Spec Delta sistem toplayalı. LED'leri çalıştırmak için ilk fotoğrafta soldaki Sata bağlantısını yapmanız gerek. Veya anakartınızda RGB desteği varsa o aradaki parçayı söküp RGB bağlantısını doğrudan anakarta yaparsanız yine çalışacaktır.

Kasadan fan çoklayıcı çıkması lazım öyle hatırlıyorum. 1 ay olmadı bir tane Spec Delta sistem toplayalı. LED'leri çalıştırmak için ilk fotoğrafta soldaki SATA bağlantısını yapmanız gerek. Veya anakartınızda RGB desteği varsa o aradaki parçayı söküp RGB bağlantısını doğrudan anakarta yaparsanız yine çalışacaktır.

Kontrol düğmeleri olan SATA girişini PSU'dan gelen SATA'ya bağladığım zaman LED'ler yanacak o zaman anladığım kadarıyla. Fanları çalıştırmak içinde çoklayıcıya takınca sorun çözülecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı