Corsair Strafe Alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kesinlikle kaliteli olduğunu biliyorum ve aklımda bir soru var. Gameekstra kaliteli ürünleri neden bu kadar ucuza satıyor? Bu arada linki Corsair Gaming Strafe Kırmızı Led Türkçe Mekanik Klavye | Corsair | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Corsair Gaming Strafe Kırmızı Led Türkçe Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da RGB'si de 479 TL.
RGB gibi bir takıntın yoksa alabileceğin en iyi klavyedir. Malzeme, kalite, yazılım vs... aklına gelebilecek her şeyi barındıran bir firmaya sahip. Corsair gerçekten çok kaliteli bir üretici klavyeleri bana göre dünyanın en iyisi.

Bana göre rgb bakılması en son özellik olmalı. K70 kırmızı var bende. 20 TL daha fazladan verip strafe rgb yerine k70 aldım. K70 multimedia tuşları var ve metal plaka üzerinde. Strafe ise sert plastik. Bence k70 alman daha zekice olur. RGB felan hiç umursamıyorsan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı