Corsair Vengeance RGB Pro vs G.Skill Trident-Z

Hangisi daha iyi performans verir?

• Oy verenlerin toplamı
    25

cod01

Decapat
1. Ön Bilgilendirme: Daha iyi performanstan kastım daha fazla FPS verir mi veya bilgisayarın hızına etki eder mi?
2. Ön Bilgilendirme: MHz ve CL değerleri test edilmiş değerleridir.

Herkese merhaba, Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (2 X 16 GB) 3200MHz CL16-18-18-36 mı daha iyi performans verir? Yoksa G.Skill Trident-Z RGB 32 GB (2 X 16 GB) 3200MHz CL16-18-18-38 mi daha iyi performans verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Ön Bilgilendirme: Daha iyi performanstan kastım daha fazla FPS verir mi veya bilgisayarın hızına etki eder mi?
2. Ön Bilgilendirme: MHz ve CL değerleri test edilmiş değerleridir.

Herkese merhaba, Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (2 X 16 GB) 3200MHz CL16-18-18-36 mı daha iyi performans verir? Yoksa G.Skill Trident-Z RGB 32 GB (2 X 16 GB) 3200MHz CL16-18-18-38 mi daha iyi performans verir?
Aradaki CL farkı oyunda etse etse 1-2 FPS fark eder. Fiyat, görünüm hangisine yakınsanız alın. İki marka da bu işin iyisi.

Corsair alacağım ben ama G.Skill’de iyi bir markadır. Görüntüsü hangisi hoş geliyorsa size onu tercih edin. Ayrıca Corsair, Samsung bellek kullanıyor. OC potansiyeli iyi bir RAM. G.Skill’in detaylarını pek bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı