Corsair VOID 7.1 RGB Special Edition Alınır mı?

LSXyasin

Hectopat
Daha fazla  
Corsair VOID Wireless Dolby 7.1 RGB Special Edition Yellowjacket Gaming Kulaklığını 650 TL'ye buldum. İstediğim kulaklık hem oyunlarda iyi ses verecek. Özellikle CSGO'da ve kablosuz bir kulaklık. Bütçe olarak bu fiyatlarda ya da daha düşük olarak kablosuz oyun kulaklığı istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yenisi Corsair Void PRO RGB Wireless modeli Amazon'da indirimde şuanda 420 tlye geliyor.

https://www.amazon.com/gp/product/B0748MTZ1C
Corsair Void Pro RGB kulaklığında bir stand da var. Stand ne işe yarıyor. Bir de Amazon’un Almanya adresinde Void Pro modelinin özel Special Edition’u var. Bu ikisi arasında ne gibi farklar var. Son olarak CSGO’da sağlı sollu sesleri iyi verir mi? Cevaplarsan teşekkür ederim.

ASUS ROG Strix Wireless Gaming Headset ve CORSAIR VOID PRO RGB Wireless Gaming Headset arasında kaldım. Asus 620 lira, Corsair 450 liraya geliyor. Amacım CSGO’da iyi ses almak. Kablosuz kulaklık istediğimden bu iki modeli seçtim. Sizde kulaklık önerebilirsiniz. Yalnız 600 lirayı aşmama şartıyla önerirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı