Corsair Void Elite alınır mı?

Hocam driverları silmeyi deneseydiniz keşke.
denedim zaten olmadığı için servise yolladım
kulaklığımı servise gönderdikten sonra onarıma girdi ve ertesi gün değişim kararı çıktı anında yenisini kargoladılar servis gayet iyiydi ve maillerime aynı gün mesai saatleri içinde dönüş yaparak bilgilendirdiler
Bunu yazdıktan sonra yetkili servis ile mailleştim ve bana "iCUE programı üzerinde “Side Tone” ayarını kapalı konumda deneyebilir misiniz? Bu ayar ile sorununuz düzelmez ise ürünü yurt içi Kargo anlaşma kodu ile servisimize gönderebilirsiniz. Kutu içeriğine arıza detayı, iletişim bilgileriniz ve fatura fotokopisini eklemeyi unutmayınız." dediler ürünü yolladım, pazartesi ellerine geçecek ve gerekli geri dönüşü buraya yapacağım. Sorunum ise kısık seslerde dip ses ve bazı ses tonlarında uğultu yapması.

Sinerji ile konuşmam ise şöyle
"Öncelikle sisteminizde ses ayarlarını değiştirmeyi denediniz mi? Farklı girişte veya farklı bir sistemde deneme yaptınız mı bu adımları denediyseniz. Ürünün sorunlu olduğunu belirtiyor iseniz ürünü sürecin daha hızlı ilerlemesi için boğaziçi yetkili servisi ile görüşüp durumu belirtip ürünü gönderebilirsiniz. Ürüne iade/değişim kararı verilir ise durumu bize belirtmeniz gerekmektedir aynı ürün stoklarımızda mevcut ise birebir değişimini sağlayabiliriz. Aynı ürün mevcut değil ise sitemizden farklı bir ürün beğenip alabilir fiyat farkı mevcut ise fiyat farkını ödeyip alabiliyorsunuz fiyat farkı yok ise birebir değişimini sağlıyorum."
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı