Corsair Void Elite kulaklığım %100 şarj olmuyor

topjrak

Hectopat
Merhaba başlıkta da belirttiğim üzere Corsair Void Elite kulaklığım %100 şarj olmuyor %93e kadar geliyor ve daha sonrasında ne kadar şarj olursa olsun %100e çıkmıyor. Şu anlık şarjı normal bir şekilde gidiyor. Bu %93 mevzusu dışında ama yine de bir sormak istedim. İleride bir sıkıntı çıkarır mı veya bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba başlıkta da belirttiğim üzere Corsair Void Elite kulaklığım %100 şarj olmuyor %93e kadar geliyor ve daha sonrasında ne kadar şarj olursa olsun %100e çıkmıyor. Şu anlık şarjı normal bir şekilde gidiyor. Bu %93 mevzusu dışında ama yine de bir sormak istedim. İleride bir sıkıntı çıkarır mı veya bir çözümü var mı?
merhabalar hocam 2 sene geçmiş ama sorunu çözebildiniz mi aynı şekilde bende de aynı problem var.

merhabalar hocam 2 sene geçmiş ama sorunu çözebildiniz mi aynı şekilde bende de aynı problem vMe
Merhabalar hocam. Şarjınızın kaç saat gidiyor? Benim sorunum çözülmedi ama ben kulaklık sebebiyle değil uygulama sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Bataryam 10 12 saat arası gidiyor 2 sene olmasına rağmen. Eğer siz de bu batarya sürelerini alıyorsanız sıkıntı etmeyin. Ama eğer batarya süreniz rgb kapalıyken 10 12 saat aralığında değilse garantiye gönderin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı