Corsair Void Elite RGB 7.1 nasıldır?

• Konuyu başlatan w1B
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 168
  • Görüntüleme 10.881
Fotoğraf çektiyseniz atabilir misiniz? Bende benzer bir durumla karşılaşırsam hazırlıklı olayım.
Screenshot_20210706_171442_com.huawei.himovie.overseas.jpg
Screenshot_20210706_171456_com.huawei.himovie.overseas.jpg
Screenshot_20210706_171542_com.huawei.himovie.overseas.jpg Screenshot_20210706_171522_com.huawei.himovie.overseas.jpg

Daha önce kablosuz modelini Amazon'dan aldım ve sıfır hava baloncuğu vardı. Bunu bir makinenin paketlemediği çok belli elle yapılmış.
İnş benimki öyle olmaz.
Daha önce kablosuz modelini Amazon'dan aldım ve sıfır hava baloncuğu vardı. Bunu bir makinenin paketlemediği çok belli elle yapılmış.
İade sürecindeki gelişmeleri paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Eğer teknik olarak bir sorun yoksa sıkıntı yoktur gibime geliyor.
Hiçbir sıkıntısı yok. Eğer gerçekten iade edilen bir ürünse bile büyük ihtimal cızırtı sorunu yüzünden iade edilmiştir. Onun da çözümü var. Benim tarafımca sıkıntı yok. Ayrıca bence sıfır ürün ama bilmiyorum. İtopya'dan aldım ben.

Hiçbir sıkıntısı yok. Eğer gerçekten iade edilen bir ürünse bile büyük ihtimal cızırtı sorunu yüzünden iade edilmiştir. Onun da çözümü var. Benim tarafımca sıkıntı yok. Ayrıca bence sıfır ürün ama bilmiyorum. İtopya'dan aldım ben.
Dediğiniz ayarları yapıp dip sesi ortadan kaldırınca corsair yazılımı üzerinden EQ ayarlarını yapabiliyorsunuz değil mi?

Dediğiniz ayarları yapıp dip sesi ortadan kaldırınca corsair yazılımı üzerinden EQ ayarlarını yapabiliyorsunuz değil mi?
EQ ayarları yapamadığınızı söylemiştim. Sadece renk ayarları yapabiliyorsunuz. EQ ayarları ve modlar kullanılamaz hale geliyor. Lâkin böyle yapmayıp stok halde kullanırsan sorun yaşayacağını sanmıyorum. Gerçekten rahatsız eden bir cızırtı sesi yok. En azından benim için. Çok sessiz bir şey izlemezken duymuyorsun zaten kesinlikle. İstersen cızırtılı bir şekilde modlar ile kullanabilirsin. Ben belki eski haline döndürürüm. Modlar için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı