Corsair Void Elite RGB Kablosuz Alınr mı?

Daha fazla  
Cızırtı problemi olduğunu fakat Windows'un otomatik sürücü yüklemesini iptal edip iCUE uygulamasından sürücü yüklendiğinde sorun olmadığını duydum. Fakat aynı şeyi yapıp yine sorun yaşayan da olmuş. Bunun kesin çözümü var mıdır? Ona göre alacağım sonrasında iade işi ile uğraşmak hiç istemiyorum çünkü.

Kuzenim de deneyimleme şansım oldu. Oyunlarda sesi gayet güzel kasabilirsin ama müzik dinlemek için ben beğenmedim. Onun dışında fiyatı da biraz hmmmmmm dedirtmiyor değil açıkçası 😁

1 seneden fazladır kullanıyorum. Ne bir dip ses, ne bir cızırtı ne de başka bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Öyle Windows otomatik sürücü kapatma, iCue yüklememe falan da yapmadım. Tak çalıştır en ufak sorun olmadan kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum. İyi ki de almışım diyorum. Şu an sat deseler satmam.

Sürekli kullanımda 15-16 saat kadar şarjı gidiyor. Ses temiz ve net. Son ses yüksekliği çok çok fazla. Mikrofon gayet kaliteli.

Ben sorun yaşamadım ama forumda çeşitli sorun yaşayanlar var, zaman zaman görüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı