Corsair Void Elite RGB Wireless adaptör ile sarj etme

Serhat.48

Hectopat
Yer
Viseu
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Merhaba, Corsair Void Elite RGB Wireless kulaklıgım mevcut ve şarj etmek için bilgisayar kasası kullanıyorum ama aksamları uyku modunda bırakmak zorunda kalıyor. Onu yapmak yerine telefon şarj adaptörü ile prizden şarj etsem batarya ömrü kısalır mı veya başka bir sıkıntıya yol açar mı?

Merhaba, Corsair Void Elite RGB Wireless kulaklıgım mevcut ve şarj etmek için bilgisayar kasası kullanıyorum ama aksamları uyku modunda bırakmak zorunda kalıyor. Onu yapmak yerine telefon şarj adaptörü ile prizden şarj etsem batarya ömrü kısalır mı veya başka bir sıkıntıya yol açar mı?

Ben de aynı kulaklıktan sipariş ettim. Kullanmaya başlamadan aklıma takıldı bu sorun. 5V/1A olan adaptörler ile şarj edilebileceği söyleniyor. Ayrıca farklı bir çözüm olarak aygıt yöneticisinden bilgisayarın USB portlarını, bilgisayar kapalıyken güç vererek kullanabiliriz diye düşünüyorum.

uyku modundayken şarj ediyordum bende kulaklık standının usb girişi var oraya takıyordum şimdi telefonun adaptörüne takıp şarj ediyorum daha iyi 2 günde 1 koyuyorum şarja fakat gece mesela 12 de felan taksam sabaha kadar her türlü dolar ama takılı kalsa batarya ömrü kısalırmı acaba ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı