Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU alınır mı?

Bütçe
500-700
Ses kartı modelinizi bilmiyorum ama yine de Corsair'i önermiyorum. Ben HyperX Stinger Core'a geçeceğim ama ses kartım yeter mi bilmiyorum o yüzden az daha biriktirip HyperX Cloud 2 almayı düşünüyorum. Bu bütçe de HyperX Cloud Stinger Core DTS Headphone:X Siyah Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA bunu önerebilirim. HYPERX STİNGER OYUN KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'
Ses kartı modelinizi bilmiyorum ama yine de Corsair'i önermiyorum. Ben HyperX Stinger Core'a geçeceğim ama ses kartım yeter mi bilmiyorum o yüzden az daha biriktirip HyperX Cloud 2 almayı düşünüyorum. Bu bütçe de HyperX Cloud Stinger Core DTS Headphone:X Siyah Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA bunu önerebilirim. HYPERX STİNGER OYUN KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da belki bu da olabilir.

da belki bu da olabilir.
Usta sen HyperX Cloud Stinger Core mikrofonu çok iyi her şeyi süper de çok az ses veriyor, sen bilirsin ben bekleyeceğim indirim bekleyip veya paramı biriktireceğim sağ ol anlattıkların için.

Usta sen HyperX Cloud Stinger Core mikrofonu çok iyi her şeyi süper de çok az ses veriyor, sen bilirsin ben bekleyeceğim indirim bekleyip veya paramı biriktireceğim sağ ol anlattıkların için.

Rica ederim, bakacağız artık. Gigabyte Aorus H5 RGB Gaming Oyuncu Kulaklığı, Black - GP-AORUS-H5 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol indirim beklemek vs istemiyorsanız alabilirsiniz 6 ay kullandım bayağı da memnundum mikrofonunun tak çıkar olması da hoştu ama kablosunu koparttım. (kabloları çok düğümleniyor)

Rica ederim, bakacağız artık. Gigabyte Aorus H5 RGB Gaming Oyuncu Kulaklığı, Black - GP-AORUS-H5 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol indirim beklemek vs istemiyorsanız alabilirsiniz 6 ay kullandım bayağı da memnundum mikrofonunun tak çıkar olması da hoştu ama kablosunu koparttım. (kabloları çok düğümleniyor)

Olabilir keşke şu Corsair'in sorunu olmasa. Ben gidip her kulaklığı karşılaştırıyorum, Razer Kraken V2 X var hepsinin karşılaştırdığımda Corsair tokatlıyor, bakacağız ama artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı