HyperX Cloud II vs Corsair CA-9011208-EU Void Elite

Bütçe
1000
Hiçbir farkları yok. Bu ürün Fury X Wireless'ın yenilenmiş halidir. Mikrofon olarak çok üst düzeyde, hem de çok. Fakat sol kulaktan bazen sürekli düşük seste dıııııt diye ses gelmekte. Müzik dinlerken falan bir sıkıntı yaşatmıyor. Her zamanda olmuyor zaten. Sesi de kulaklığın tekerleğinde maksimum yaparsanız tııısss diye ses gelmekte onu azıcık aşağıya indirin, kayboluyor zaten. Wireless isterseniz kesinlikle öneririm. Kopma sorunları yaşamadım.

Dıııt sesi hep mi gelmekte arada bir mi? Bu arada mikrofonunu bende çok beğendim.
Bir de bu ürünün yorumlarına baktım satılan alan kişilerin hepsi kopuyor demiş.

O dıııt sesi müzik falan açıldığında gelmiyor, basslar vs. üstünü kapatıyor. Her zaman gelmiyor, sanırım şarjı azaldığından yapıyor bunu. Benim için rahatsız edici değil. Mesela şuan açıp bakayım, yok gelmiyor. Bazen geliyor, bazen gelmiyor. Mikrofon olarak çok üst düzeyde. Attığım yabancı videoda vardı mikrofon karşılaştırması, mis gibi ses veriyor. Wireless olması mükemmel. TISSS sesi o tekerleğin maksimum da olduğu zaman geliyor sadece, azıcık aşağıya indirin kayboluyor. Ses düzeyi gayet fazla, heryerden sesi çekin maksimuma bangır bangır hoparlör oluyor. Siz yine de bir araştırın, ona göre karar verin derim.
Dıııt sesi hep mi gelmekte arada bir mi? Bu arada mikrofonunu bende çok beğendim.
Bir de bu ürünün yorumlarına baktım satılan alan kişilerin hepsi kopuyor demiş.
Kopma sorunu ben yaşamadım, o yüzden bir fikrim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı