Corsair Void Elite vs HyperX Cloud Core vs Razer Kraken

Corsair muhtemelen malzeme kalitesi en yüksek olan.

Rampage ' e yazdığınıza rağmen önyargılı yaklaşıp almayın diyeceğim beş para etmez 3 kuruşluk malzemeden yapılan ürünler satıyor.
 
BlackShark v2X ise çok oneriyorlardi bu konuda ne diyorsun ya da Razer Kraken yeşil modeli Beko da satılıyor. Ham rzer set yapmış olurum mouse klavye Razer olacak.

Ses kartını iyi değilse hiçbir işe yaramaz bir kulaklık ama ses kartın iyiyse onu çok iyi yürütür.
 
Hocam bu anakart işini ben bilmiyorum konu açıp başka birine sormuştum o cevaplamıştı bende ilk Kraken bakmıştım başka konu açabilirsiniz bu konu hakkında. Ama genelde laptoplarda ses kartı yeteri kadar iyi olmuyor.
 
Artık sipariş vereceğim o kadar çok baktım ki hem kafam karıştı hem midem bulandı yeter ya sadece Cloud Core de kafam hâlâ acaba onu mu alsam diye çünkü o Cloud 2'nin uygun fiyatlısı ve peformaslarında fark yok ve yıllardır almak istedigim kulaklık could 2'idi.
 
Size kalmış ikiside baya yakın kulaklıklar.
 
1 maç Valorant girdim Valorant'ta bir ekolayzer ayarı yapmadan normal mod da gayet rahat duyabildim CS:GO'da ise sesler şaheser gibi 4'lü yü açınca süper oldu ama Valorant'ta ses kısmı çok gelişmiş olmamasına rağmen memnun etti bir de ekolayzer ile test edeceğim ama şu an evde değilim.

Müzik konusunda dediğiniz gibi güzel kulaklık baslı dinleyecekseniz bas moduna geçeceksiniz tiz ağırlıklı müzik dinleyecekseniz tiz modunu seçeceksiniz ikisi de varsa normal mod kullanacaksın Discord gibi platformlardan konuşucaksan konuşma modu var diğer modlar bir işe yaramıyor ama tavsiyem Valorant için manuel ayarı kullanmayın ekolayzer lazım oluyor. Bazı yayıncılar paylaşmış onlardan bakabilirsiniz.

Oyun için bu ekolayzer.
53200124610
bu vermiş ekolayzer ayarını nereye kopyalıcaz yardımcı olurmusun
 
Uygulamanın üstünden kulaklığa tıklayın orada ekolayzer seçeneği var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı