Corsair Void Elite vs James Donkey 008

Arda İyiol

Centipat
Daha fazla  
Corsair farem olduğu için kulaklık olarak da aynı marka tercih etmek istedim ve Corsair Void Elite modeli hem hoşuma gitti hem de İncehesap'ta indirime girdi.
James Donkey'in de kulaklığı indirimde. Fiyat olarak daha ucuz ama özellik olarak pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz? Başka kulaklık önermenize pek gerek yok galiba son kararlarım bunlar olacak gibi :). 100 liranın lafı olmaz sadece özellik öğrenmek isterim.
Corsair: Corsair Void Elite Surround Cherry CA-9011206-EU 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com
James Donkey: James Donkey 008 7.1 Surround RGB LED Aydınlatmalı Sarı Gaming Kulaklık - incehesap.com
SteelSeries (sonradan gördüm) SteelSeries Arctis 1 61427 Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com

Son düzenleme:
Gelen kulaklıkta çözülmeyen dip ses ve arkada bitmeyen garip bir tıss sesi olursa hiçbir şey yapamazsınız. Arıza raporu cıkarmazlar, iade/değişim hakkı vermezler. Elinizde kalır kulaklık. (incehesap)
Ben hepsiburada dan void elite almıştım başta iyiydi sonra cızırtı başladı ve iade ettim. 1 ay falan sonra birdaha void elite aldım ucuza incehesaptan. Beteri çıktı, iade almıyorlar elimde kaldı. Geçen baktım cızırtı onda da başlamış, videosunu çektim kulaklıgı gönderdim incehesap'a inşallah bu sefer iade alırlar. 4. deneyişim iade için. 2 aydır ugrasıyorum :)

Gelen kulaklıkta çözülmeyen dip ses ve arkada bitmeyen garip bir tıss sesi olursa hiçbir şey yapamazsınız. Arıza raporu cıkarmazlar, iade/değişim hakkı vermezler. Elinizde kalır kulaklık. (İncehesap)
Ben Hepsiburada'dan Void Elite almıştım başta iyiydi sonra cızırtı başladı ve iade ettim. 1 ay falan sonra bir daha Void Elite aldım ucuza İncehesap'tan. Beteri çıktı, iade almıyorlar elimde kaldı. Geçen baktım cızırtı onda da başlamış, videosunu çektim kulaklıgı gönderdim İncehesap'a inşallah bu sefer iade alırlar. 4. deneyişim iade için. 2 aydır ugrasıyorum :)

Tam bilmiyorum ama yine bu forum da sorunun çözümünü göstermişler galiba. Kronik değilmiş sorun galiba iCUE üzerinden bir sorunmuş. Bu kulaklığı kullanmış biri olduğunuz için soruyorum sizce nasıl bir kulaklık?

Tam bilmiyorum ama yine bu forum da sorunun çözümünü göstermişler galiba. Kronik değilmiş sorun galiba iCUE üzerinden bir sorunmuş. Bu kulaklığı kullanmış biri olduğunuz için soruyorum sizce nasıl bir kulaklık?
Biliyorum çözümü var, eğer iCUE yazılımını yükleyince dip ses başlıyorsa. Benimkinde icue olmasa bile dip ses vardı. Neyse, güzel kulaklık. Takınca kulakların arkasında hafif boşluk oluyor yapısından dolayı. Pedleri hiç terletmiyor, ses yalıtımı iyi. 7.1'i kapalı kullanın, stereo'su daha iyi ve çok iyi. Mikrofonu temiz, güzel.

Biliyorum çözümü var, eğer iCUE yazılımını yükleyince dip ses başlıyorsa. Benimkinde iCUE olmasa bile dip ses vardı. Neyse, güzel kulaklık. Takınca kulakların arkasında hafif boşluk oluyor yapısından dolayı. Pedleri hiç terletmiyor, ses yalıtımı iyi. 7.1'i kapalı kullanın, Stereo'su daha iyi ve çok iyi. Mikrofonu temiz, güzel.

Asıl amacım 7.1 kullanmak aslında. FPS oyunları oynuyorum genelde. Bu sorun dediğiniz olayı duymadan bilemem o nedenle ne kadar rahatsız ediyor (tabii ki rahatsız ediyordur da ) ona göre fikrimi değiştireceğim. James Donkey alırsam farklı yazılım falan kullanmam gerekçek ve bunu hiç istemem. Böyle bir sorun duymasaydım kesinlikle Corsair alırdım. Vallahi şu an ne yapmam gerek vallahi hiç bilmiyorum. Her kulaklığında veriyor mu bu sorunu?(sizi de soru yağmuruna tutmak istemiyorum hazır indirim varken bir an önce satın almak istiyoruım)
Biliyorum çözümü var, eğer iCUE yazılımını yükleyince dip ses başlıyorsa. Benimkinde iCUE olmasa bile dip ses vardı. Neyse, güzel kulaklık. Takınca kulakların arkasında hafif boşluk oluyor yapısından dolayı. Pedleri hiç terletmiyor, ses yalıtımı iyi. 7.1'i kapalı kullanın, Stereo'su daha iyi ve çok iyi. Mikrofonu temiz, güzel.

Bu arada şimdi gördüm SteelSeries Arctis 1 61427 Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com sizce hangisini tercih edeyim.

Asıl amacım 7.1 kullanmak aslında. FPS oyunları oynuyorum genelde. Bu sorun dediğiniz olayı duymadan bilemem o nedenle ne kadar rahatsız ediyor (tabii ki rahatsız ediyordur da ) ona göre fikrimi değiştireceğim. James Donkey alırsam farklı yazılım falan kullanmam gerekçek ve bunu hiç istemem. Böyle bir sorun duymasaydım kesinlikle Corsair alırdım. Vallahi şu an ne yapmam gerek vallahi hiç bilmiyorum. Her kulaklığında veriyor mu bu sorunu?(sizi de soru yağmuruna tutmak istemiyorum hazır indirim varken bir an önce satın almak istiyoruım)

Bu arada şimdi gördüm SteelSeries Arctis 1 61427 Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com sizce hangisini tercih edeyim.
Arctis 1 boş, almayın. Void elite'e çok taktıysanız alın. İlla sorun olacak diye bir şey yok. Nadiren benim sorunum denk geliyor.

Arctis 1 boş, almayın. Void Elite'e çok taktıysanız alın. İlla sorun olacak diye bir şey yok. Nadiren benim sorunum denk geliyor.

Cidden almak istediğimden soruyorum zaten siz de kullanan birisi olduğunuz için. Bu cızırtı olayı ICUE'den önce Windows'un kendi driver yüklediğinden falan falan mı oluyor tam anlamadım. Bir de çözüm olarak adamlar yazmış işte otomatik driver indirme olayını kapatın ondan sonra kulaklığı takın sonra iCUE indirin demişler de. Ben mesela otomatik driver indirme olayyını kapadıktan sonra ICUE'yi kurduktan sonra, tekrar driver indirme olayını aktif ederrsem eğer sorun tekrar mı gelecek. Ya da mesela bilgisayar ilk açıldığında iCUE tam olarak açılmış olmayacak. Yani o zaman da cızırtı sorunu olacak mı akımda bir sürü soru. iCUE driverı kapalıyken bile kulaklığın driverı olmaya devam ediyor mu bu konularda biraz cahilim galiba ve almak istediğim için çok soru soruyorum. Şu an biraaz kendimden utandım muhtemelen de anlatmak istediğimi anlatamadım anladığınız kadar cevaplarsanız yeter :D

Utanmayın, sıkıntı yok. Windows otomatik sürücü yükledigi icin icue ile çakışıyor sanırım ve dip ses oluşuyor. icue yazılımını kapatınca dip ses gidiyor. Bunun için windows'un otomatik driver yükleme ayarını kapatıp icue yüklemek gerekiyor. Benim sorunum ise icue yazılımını yüklemesem bile dip ses oluyor. Yani çözümü yok. Ama size gelen muhtemelen normal bir şey olacaktır.

Utanmayın, sıkıntı yok. Windows otomatik sürücü yükledigi için iCUE ile çakışıyor sanırım ve dip ses oluşuyor. iCUE yazılımını kapatınca dip ses gidiyor. Bunun için Windows'un otomatik driver yükleme ayarını kapatıp iCUE yüklemek gerekiyor. Benim sorunum ise iCUE yazılımını yüklemesem bile dip ses oluyor. Yani çözümü yok. Ama size gelen muhtemelen normal bir şey olacaktır.

Cidden size son sorum olacak :D . İlk başta Windows'un otomatik driver yükleme ayarını kapatsam ondan sonra ICUE'yi kursam, herhangi bir sorun olmayınca, Windows'un ayarını tekrar açsam herhangi bir sorun olur mu? iCUE yüklüyken otomatik driver yükler mi? Cızırtı sorunu yaşar mıyım? Çünkü bilgisayarı doğal halinde kullanmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı