Corsair Void Elite vs Razer Thresher/Kraken Tournament Edition vs Corsair HS60 Pro vs ASUS TUF H3/H7

Hocam bluetooth kullanınca internet acayip yavaşlıyor, oyunlarda ping 80lerden 400lere çıkıyor. Bluetooth ile internet çakışması oluyor bu yüzden alamıyorum çok istesem de.

Hocam yani istediğim gibi USB ile kullanabilirim. USB ile kullanınca tek fark 7.1 gelmesi değil mi? Bir de müzik kalitesi olarak nasıl? Malzeme kalitesi nasıl uzun süreler dayanır mı?
Mikrofonu kötü değil ama harici mikrofonlarla karıştırmamak gerek. Müzik kalitesini ben beğendim açıkçası. Arkadaş dip sesi olduğundan bahsetmiş bu kesinlikle doğru ama kulaklığın üzerinden sesi ortaya getirip windows'tan açınca dip ses gelmiyor. Malzeme kalitesi çok iyi ben dışarda ve bilgisayarda kullanıyorum. İlk aldığımda başımı çok sıkıyordu bunu söyleyen bir çok inceleme de var. Fakat şu an kafamın şeklini aldı ve oldukça rahat.

Dip ses rahatsız ediyor mu sanırım hiç dip sesli bir kulaklık kullanmadım ilk defa olursa çok rahatsız edici gelebilir. Ayrıca Rampage Drop plus hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kulaklığın üzerindeki çarkı orta seviyeye getirdiğinizde ses gelmiyor ama ben kulaklıkları orta düşük ses seviyesinde kullanıyorum siz yüksek seste dinleyecekseniz almanızı hiç tavsiye etmem. Rampage Drop plus ben kulaklık alacağım zaman stokta yoktu. Şimdiki aklım olsa oyuncu kulaklığı değil sadece müzik odaklı bir kulaklık alırdım ama hs 60'ı da uzun süre severek kullanacağım.

Ben de sadece müzik kulaklığı düşünüyorum ama jack girişi çok büyük sorun oluyor. Bir de trendyolda HS60 Pro hakkında baya olumsuz yorum var gözümden düştü biraz.

Hocam, Void Elite'nin Surround yani jak girişli USB dönüştürücülü modeli ve RGB olan kendiliğinden USB girişli modellerini denedim. Surround modeli değişim yapıldı, 2 üründe de dipses vardı USB modelini 1 kere denedim tıpatıp aynı sorun vardı. Ek olarak yazılım yüklenince sesi isterseniz Windows'tan fulleyip kulaklıktan kısın onu yapın bunu yapın hiç bir türlü gitmeyen cızırtı problemiyle karşılaştım. HS60 Pro'nun kafa bandı gerçekten rahat değil, kullanan çoğu kişi ağrı yaptığını söylüyor. Kraken Tournament Edition 2018'de çıkmış bir kulaklık ancak emin olun listedeki her kulaklıktan daha iyidir, İtopya'da sanırsam 490 TL'ydi şu an.

Ancak benim size tavsiyem Blackshark V2X olur. 2020 senesinde çıkmış, hafif ve aşırı rahat bir kulaklık. Kendim bir üst modeli olan V2'yi kullanıyorum tasarımsal açıdan tek farkı kafa bandı ve pedlerin kumaş olması V2'nin. Onun dışında V2 X Jak girişine sahip USB dönüştürücüsü yok. V2'de çok iyi bir ses kartı mevcut hangi kulaklığı takarsanız takın daha iyi ses alırsınız ve taktığınız kulaklıklarda equalizer ayarı yapabilirsiniz. V2X'de bu ses kartı mevcut değil, ancak tasarımsal ve rahatlık açısından V2 kadar güzel bir kulaklık. Ses kalitesi V2X'i tam olarak deneyemediğim için bir şey diyemem ancak deneyen kişileri üzmediğini gördüm. Ek olarak fazlasıyla hafif bir kulaklık kafanızda olduğunu unutuyorsunuz bir süre sonra.

Ben de sadece müzik kulaklığı düşünüyorum ama jack girişi çok büyük sorun oluyor. Bir de trendyolda HS60 Pro hakkında baya olumsuz yorum var gözümden düştü biraz.
Ses kartı alıp o sorunu çözebilirsiniz.

Ses kartı alıp o sorunu çözebilirsiniz.
Kalite düşüşü olur mu?
Blackshark bütçemi bayağı aşıyor ama gene de teşekkürler öneriniz için zorlamaya çalışacağım.

Kalite düşüşü olur mu?

Blackshark bütçemi bayağı aşıyor ama gene de teşekkürler öneriniz için zorlamaya çalışacağım.
Ben kulaklıkların yanında gelen ses kartlarını kullandım. İnternette satılanlar hakkında bilgim yok kusura bakmayın.

V2X 550 TL hocam, V2 modeli indirimlerde 700 TL oluyor. V2X modelini önerdim aslında, onu alabilirsiniz eğer bütçenizi 50 TL esnetebilirseniz. İndirim bekleyip V2'yi de alabilirsiniz şahsen V2 kullanıyorum. Bütçemi yükseltmek istemiyorum derseniz Kraken Tournament Edition alın İtopya'dan, çok iyi fiyatı var şu an.
Kalite düşüşü olur mu?
İnternetten alacağınız ses kartları emin olun anakartınızdaki ses kartlarından kat ve kat kötüdür. Hatta ve hatta ses kalitesini düşürür büyük ihtimalle, 2-3 güne bozulur. Ha eğer 300 TL verip Razer, HyperX ses kartı alacağım derseniz olabilir ancak onun yerine o bütçeyi kulaklığa ekleyip direkt o tarz ses kartlarıyla gelen kulaklık alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…