Hocam, Void Elite'nin Surround yani jak girişli USB dönüştürücülü modeli ve RGB olan kendiliğinden USB girişli modellerini denedim. Surround modeli değişim yapıldı, 2 üründe de dipses vardı USB modelini 1 kere denedim tıpatıp aynı sorun vardı. Ek olarak yazılım yüklenince sesi isterseniz Windows'tan fulleyip kulaklıktan kısın onu yapın bunu yapın hiç bir türlü gitmeyen cızırtı problemiyle karşılaştım. HS60 Pro'nun kafa bandı gerçekten rahat değil, kullanan çoğu kişi ağrı yaptığını söylüyor. Kraken Tournament Edition 2018'de çıkmış bir kulaklık ancak emin olun listedeki her kulaklıktan daha iyidir, İtopya'da sanırsam 490 TL'ydi şu an.
Ancak benim size tavsiyem Blackshark V2X olur. 2020 senesinde çıkmış, hafif ve aşırı rahat bir kulaklık. Kendim bir üst modeli olan V2'yi kullanıyorum tasarımsal açıdan tek farkı kafa bandı ve pedlerin kumaş olması V2'nin. Onun dışında V2 X Jak girişine sahip USB dönüştürücüsü yok. V2'de çok iyi bir ses kartı mevcut hangi kulaklığı takarsanız takın daha iyi ses alırsınız ve taktığınız kulaklıklarda equalizer ayarı yapabilirsiniz. V2X'de bu ses kartı mevcut değil, ancak tasarımsal ve rahatlık açısından V2 kadar güzel bir kulaklık. Ses kalitesi V2X'i tam olarak deneyemediğim için bir şey diyemem ancak deneyen kişileri üzmediğini gördüm. Ek olarak fazlasıyla hafif bir kulaklık kafanızda olduğunu unutuyorsunuz bir süre sonra.