Corsair Void Elite Wireless RGB inceleme ve tecrübelerim

onur keskin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 3 gün kullanıp iade ettiğim bu kulaklık hakkındaki düşüncelerimi aktaracağım. İleride almak isteyen arkadaşlar olursa faydam olur diye düşünüyorum.
Konfor
Tasarım olarak kesinlikle berbat. Kafanızı hafif salladığınız zaman kulaklık kafanızdan düşüyor. Düşmesin diye sıkıyorsunuz bu sefer kulaklarınızı inanılmaz sıkıyor rahatsız ediyor benim kulaklarımı 2 saatte kızarttı.

Ses kalitesi
Ses kalitesi iyi değil. Dolby Access programı ile ses bir tık iyileşiyor fakat kulaklığın driverini indirip kurduğunuz zaman maalesef dip ses sorunu yaşanıyor ve bunun tek çözümü driveri silmek. Yani kulaklığı driversiz kullanmak zorundasınız.

Yazılım
Yazılım olarak basit bir yazılımı var fakat kendi içerisinde yüklü gelen profiller rezalet diyebilirim. Hiçbiri bir işe yaramıyor. Kendi EQ ayarınızı bulmanız lazım, o da zor bir şey ve yazılımın batarya yüzdesi göstermesi bozuk. Ayriyeten yukarıda belirttiğim gibi yazılımı kurdugunuz zaman dip ses sorunu yaşanıyor maalesef yazılımsız kullanmak zorundasınız.

Batarya
Batarya olarak çok memnundum 12-13 saat arası kullanıyorum. Hiç bitmiyordu neredeyse ama üstte belirttiğim gibi, batarya yüzesini yanlış gösteriyor.

Son;
Son olarak alınır mı, alınmaz mı fikrine gelirsek. Kesinlikle tavsiye etmiyorum yani konfor yok yazılım sorunu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 3 gün kullanıp iade ettiğim bu kulaklık hakkındaki düşüncelerimi aktaracağım. İleride almak isteyen arkadaşlar olursa faydam olur diye düşünüyorum.
Konfor
Tasarım olarak kesinlikle berbat. Kafanızı hafif salladığınız zaman kulaklık kafanızdan düşüyor. Düşmesin diye sıkıyorsunuz bu sefer kulaklarınızı inanılmaz sıkıyor rahatsız ediyor benim kulaklarımı 2 saatte kızarttı.

Ses kalitesi
Ses kalitesi iyi değil. Dolby Access programı ile ses bir tık iyileşiyor fakat kulaklığın driverini indirip kurduğunuz zaman maalesef dip ses sorunu yaşanıyor ve bunun tek çözümü driveri silmek. Yani kulaklığı driversiz kullanmak zorundasınız.

Yazılım
Yazılım olarak basit bir yazılımı var fakat kendi içerisinde yüklü gelen profiller rezalet diyebilirim. Hiçbiri bir işe yaramıyor. Kendi EQ ayarınızı bulmanız lazım, o da zor bir şey ve yazılımın batarya yüzdesi göstermesi bozuk. Ayriyeten yukarıda belirttiğim gibi yazılımı kurdugunuz zaman dip ses sorunu yaşanıyor maalesef yazılımsız kullanmak zorundasınız.

Batarya
Batarya olarak çok memnundum 12-13 saat arası kullanıyorum. Hiç bitmiyordu neredeyse ama üstte belirttiğim gibi, batarya yüzesini yanlış gösteriyor.

Son;
Son olarak alınır mı, alınmaz mı fikrine gelirsek. Kesinlikle tavsiye etmiyorum yani konfor yok yazılım sorunu var.
nerden almıştın nasıl iade ettin? itopya iade kabul etmiyor diye biliyorum

Nereden almıştın nasıl iade ettin? İtopya iade kabul etmiyor diye biliyorum.

Amazon'dan aldım. Biliyorum İtopya kabul etmiyor hatta Türk firmalarının neredeyse hepsi kabul etmiyor o yüzden bende Türk firmalarından alışveriş yapmıyorum. Sadece Amazon kullanıyorum.

Konfor

Ses kalitesi

Yazılım
Yazılım olarak basit bir yazılımı var fakat kendi içerisinde yüklü gelen profiller rezalet diyebilirim. Hiçbiri bir işe yaramıyor. Kendi EQ ayarınızı bulmanız lazım, o da zor bir şey ve yazılımın batarya yüzdesi göstermesi bozuk. Ayrıyeten yukarıda belirttiğim gibi yazılımı kurdugunuz zaman dip ses sorunu yaşanıyor maalesef yazılımsız kullanmak zorundasınız.

Batarya

Son;

Aynı kulaklığı 1-2 Hafta önce aldım ve gayet memnunum Konfor olarak güzel benim kafama tam oldu ve sıkmadı. (kişiden kişiye değişir)

Yazılım evet kötü fakat ben dip ses sorunu yaşamadım.

Ses kalitesi bence gayet güzel fakat 7.1 açmadan kullanmak daha mantıklı 7.1 açmadığım zaman daha rahat ses kasıyorum.

Son olarak alınır mı bence alınır fakat bütçenizi bir tık daha arttırsanız SteelSeries Arctis 9 Wireless almanızı tavsiye ederim

Eğer yurt dışından alma imkanınız var ise Türkiye pazarı ile arasında ortalama en az 800 TL bulunmakta
Son bir şey söyleyip bitirmek istiyorum eğer yurt dışından alma imkanınız var ise düşünmeden SteelSeries Arctis 9 Wireless alın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı