Void Elite kullanıyorum ve saçma sapan yorumları okuyarak gülüyorum. Adam Void gömüp leş gibi ergonomisi olan Razer falan övmüşler. Bırakın şu fanlığı. Neyse kulaklığı biraz anlatayım. Bana göre sadece 3bine değil çok daha pahalı kulaklıklardan bile iyi bir kulaklık. Arctis 9'dan geçtim.
10saatte oynasan baş, kulak ağrımıyor ilk kez böyle bir kulaklık kullandım.
Dolby ömürlük al 42 lira. İnanılmaz bir müzik, oyun ses kalitesi veriyor ses çok yüksek ve güzel. Dolby önemli ama. Alınmalı.
Type-C olmaması kötü ama sorun değil hızlı şarj aletin varsa 40-50 dakikada fulleniyor.
RGB kapattığında 15 saat görüyorum.
Ses kasma konusunda sorunsuz. Valorant CS de harika ses kasılıyor onun dışında hikayeli RPG çok oynarım oyunlardaki o muazzam havayı veriyor.
Ben Razer kullandım HyperX'de SteelSeries 9 bu ikisinden de iyiydi. Ama Void Elite bu üçünden de iyi ve garip bir şekilde çok uygun. Kablosuz al çok rahat oluyor. Kablolu kulaklık insanı yoruyor.
Bir de şu kronik dip sesciler falan var. O işi çözemedim çünkü ben sadece bu değil hiçbir kulaklık da yaşamadım bu derdi. Ucuz bilgisayarda her türlü sorunu yaşayabilirsin bunun sebebi kulaklık demek yanlış. Eğer deepses varsa sebebi yazılımsal senlik bir durum ve çözmen lazım. Çünkü o ses bir kronik değil aksine sana çözmen gereken bir problem olduğunun bildirisi.
HS80 kullanmadım iyi olduğuna eminim bu elemanın mikrofonu gayet tatmin edici. NVIDIA proadcastle pürüzsüz bir ses deneyimi veriyor. HS80 Mic bundan iyiymiş sanırım ama umurumda değil DC'de çoğu arkadaşım sesin çok temiz geliyor deyip bu kulaklığı iki kişiye aldırdım. HS80 şarj ve Mic konusunda bunun abisi ama bence pahalı. 3bine Void varken 5-6bine HS80 değer mi bilmiyorum.
Kulaklık mevzusu deniz derya bir muhabbet. Void elite kablosuz al geç kafan rahat olur.