Corsair Void Elite Wireless vs Corsair HS80 kablolu

İleride tekrar deneyeceğim gibi HyperX ve Corsair arasındayım. Dolby nasıl fazla etki etti mi bende dtsx sound var zam gelmeden Dolby alayım zam gelmeden. Dolby vision var bir de belki o da alınabilir.

Dolby'de ses daha tok geliyor DTS'e göre ama boş yere bass arttırdı gibi de geldi. Filmde de deneyeceğim ama DTS ile yakın gibi.

Dolby güzel etki ediyor tabii ki 42TL zaten zamlanmadan alın. HyperX benim de aklımdaydı ancak mikrofon kalitesi hiç hoşuma gitmemişti iyi ki Corsair almışım.

Şu an memnun musunuz CS2 de ses kasması ve müzik kalitesi nasıl? 2600 TL'ye alacağım ben. Herhangi bir sorunu var mı? Dip ses olsun cızırtı olsun.

Ses kasması pek iyi değil müzik konusunda iyi çünkü Dolby Atmos özelliği var. Dip ses yaşamadım ama arada kulaklıktan tık sesi geliyor sağa sola yatırınca kulaklığı.

Yarın alacaktım niye içime kurt düşürdünüz ki 😄 sanırım BlackShark V2 düşüneceğim.

Kurt düşürmek değil hocam deneyimlerimi yazdım ses kasma konusuna çok takılıyorsanız BlackShark V2 daha iyi olacaktır ama müzik konusunda HS80 daha iyi. Bir de benim üründe mi sıkıntı var bilmiyorum ama sağa sola yatırınca kulaklıktan tık diye bir ses geliyor. Ha bir de mikrofonu mükemmel HS80'in.

Kurt düşürmek değil hocam deneyimlerimi yazdım ses kasma konusuna çok takılıyorsanız BlackShark V2 daha iyi olacaktır ama müzik konusunda HS80 daha iyi. Bir de benim üründe mi sıkıntı var bilmiyorum ama sağa sola yatırınca kulaklıktan tık diye bir ses geliyor. Ha bir de mikrofonu mükemmel HS80'in.

3200 TL ödemeye hiç niyetim yok aslında ayak seslerinin nereden geldiğini anlayamıyor musunuz? Eğer öyleyse bence sizin ürününüzde sorun olabilir.

Bu konu başlığını 2 gün önce bende soruyordum arada kalmıştım tonla inceleme ve yorumları okudum.

Void Elite de dip ses sorunu var. Çok fazla yaşayan var yani loto oynamak olur.
HS80 için ses kasma da çok başarılı değil diyorlar. Ayrıca ses kalitesini çok sevmeyen de var iyi diyende.
Ama en büyük sorunu kafaya sığma problemi eğer biraz kafa büyükse çok sıkma yapıyor. PC hocasında gördüm özellikle arkadaş ile kafamız aynı sayılır oda aynı şeyi söylemiş. Bir kulaklık kafada rahat ettirmez ise isterse içine sanatçılar girsin müzik çalsın fark etmez. Ağrı yapar canın yanar.

Yani Corsair'i tasarlayan bunu hiç mi düşünmemiş? Ya da testerların hepsi mi küçük kafalı.
Ben v2'yi değiştirmeyi düşünüyordum sebebi ise programı sıkıntılıydı neyse ki programın yenisi geliyormuş beta onu yükleyince mis gibi oldu. Çünkü mikrofon kalitesi müthiş ötesi bir de ses kasması gerçekten iyi THX iyi.

Bu konu başlığını 2 gün önce bende soruyordum arada kalmıştım tonla inceleme ve yorumları okudum.

Void Elite de dip ses sorunu var. Çok fazla yaşayan var yani loto oynamak olur.
HS80 için ses kasma da çok başarılı değil diyorlar. Ayrıca ses kalitesini çok sevmeyen de var iyi diyende.
Ama en büyük sorunu kafaya sığma problemi eğer biraz kafa büyükse çok sıkma yapıyor. PC hocasında gördüm özellikle arkadaş ile kafamız aynı sayılır oda aynı şeyi söylemiş. Bir kulaklık kafada rahat ettirmez ise isterse içine sanatçılar girsin müzik çalsın fark etmez. Ağrı yapar canın yanar.

Yani Corsair'i tasarlayan bunu hiç mi düşünmemiş? Ya da testerların hepsi mi küçük kafalı.
Ben v2'yi değiştirmeyi düşünüyordum sebebi ise programı sıkıntılıydı neyse ki programın yenisi geliyormuş beta onu yükleyince mis gibi oldu. Çünkü mikrofon kalitesi müthiş ötesi bir de ses kasması gerçekten iyi THX iyi.
Ben corsair void elite'den geçicem yeni kulaklığıma ne bir kırılma ne bir dipses ne bir mikrofon sorunum oldu yıllardır çok memnun şekilde sorunsuz kullandım sanırım biraz şans işi bu kusurlu kusursuz ürün olayı.

Şu an memnun musunuz CS2 de ses kasması ve müzik kalitesi nasıl? 2600 TL'ye alacağım ben. Herhangi bir sorunu var mı? Dip ses olsun cızırtı olsun.
Çoktan sattım ben hocam, ses kalitesinden ve mikrofonundan memnundum ancak çok rahat değildi. Ayrıca yazılımsal bir sorun yaşadım (driver'ını kurunca kulaklığın son ses seviyesi çok düşüyordu). Oyun oynamaya vaktim olmuyordu, ihtiyacım olmadığı için sattım kısaca.

Ben Corsair Void Elite'den geçeceğim yeni kulaklığıma ne bir kırılma ne bir dip ses ne bir mikrofon sorunum oldu yıllardır çok memnun şekilde sorunsuz kullandım sanırım biraz şans işi bu kusurlu kusursuz ürün olayı.

Vallahi yukarıdaki arkadaşın dedikleri doğru kafayı bayağı sıkıyor baskı uyguluyor. Ses kasma kısmında eskisi kadar FPS oyunları oynamıyorum belki benimle alakalıdır. Onun dışında mikrofonu mükemmel ötesi müzik kısmında da Dolby Atmos çok güzel ses veriyor. Kafanız büyükse benim gibi, biraz rahatsız edecektir. Karar sizin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı