Corsair Void RGB Elite Wireless kulaklığı patlıyor

Kloox

Hectopat
Maalesef bu kulaklığı almış ve yarım senedir kullanmaktayım. Kulaklıktaki sorunları say say bitmez. İnternette yazılana göre bu kulaklığın yazılımda da bir o kadar sorunluymuş ama zorunluluktan indirdim. Kulaklıkta bitmeyen bir dip ses sorunu var bu sorunu çözmek amaçlı yazılımını indirdim. Yazılımı indirdikten sonra belli bir süre kullandım ve direk kendini belli etmeye başladı. Kulaklığı kablosuyla kullanırken dakika başı Windows gir çık sesi geliyor bağlantısı kopuyor gibi oluyor ama şarjı durmuyor. Onu geçtim kulaklık ara sıra kafayı yiyor 1-2 saat boyunca ses örneğin 60'da kullanıyorsam kendiliğinden 5'e düşüp yükseliyor gibi bir ses değişimi oluyor sürekli ve kafayı yedirtiyor. Sonrasında kulaklıkta sık sık hoparlör patlama sesleri geliyor. Sürekli sağdan soldan çıt çıt hoparlör patlayıp kulaklığı rahatsız ediyor ve arkada bir şey çalmıyorken durduk yere yapıyor. Belki düzelir diye birkaç gün önce yazılımını silmeme rağmen hala tüm sorunlar devam ediyor ve hiçbir türlü düzelmiyor. Kulaklığı aldığımdan beri ne bir darbe ne bir düşme yaşadı. Hiçbir sorunun benim kullanmamdan dolayı olacağını zannetmiyorum. Hiçbir ayarıyla oynamama rağmen stok halde kullanıyorum ve bu sorunlar var. Ne yapmamı önerirsiniz? Ürünü İtopya'dan aldım ve muhtemelen geri veremeyeceğim bu yüzden Corsair ile mi iletişime geçmem gerekir yoksa başka hukuki yollara mı başvurmam gerekir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı