Corsair Void RGB Elite Wireless mikrofon kalitesi yeterli değil

mertcanbey06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Corsair Void RGB Elite Wireless kulaklık satın aldım ve kullanmaya başladım, ilk deneyimlerim güzeldi. Çok bahsedilen dip ses sorununu da şimdiye kadar yaşamadım şükür.
Fakat DC'de arkadaşlarla sohbet ederken fark ettiğim durum mikrofondan sesin az gitmesi oldu. Ses anlaşılıyor fakat az ve boğuk gibi gidiyor. Net ve canlı değil. Bu durum ilk olarak güncel son iCUE sürüm ile yaşamıştık. Sonra bunu sildim ve eski cihazlar için iCUE yükledim. Tekrar denedik ve bir tık düzeldiğini ama yine tam tatmin edici olmadığını belirttiler.

Forumda bir arkadaş otomatik driver güncelleme kapatmamı ve driver kaldırıp iCUE kendi driver yüklemesi sonucu bu durumun düzelebileceğini söyledi bunu öğlen deneyeceğim. Bunun haricinde bu sorunu yaşayıp çözümleyen dostlarım varsa buraya paylaşabilirler mi? Bir de bu kulaklık adına tatmin edici equalizer ayarlarınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
@Shahdee Hocam Driver sildim windows güncelleme kapattım tekrar icue kurdum kendi otomatik yükledi sanırım tam anlayamadım fakat bu seferde son sürüm eco çalışmıyor seside tam deneyemedim eski sürüm icue indiriyorum eco orada çalırşa sese'de bakacağım yardım konuları açtım fakat dönüş alamadım size soruyorum kusura bakmayın

Son düzenleme:
Equalizer Çalışmadı hocam yani müzik dinlerken geçişler yaptığımda seste değişim olmadı.
İlginç fakat ben Dolby kullandığım için ekolayzer kullanmıyorum ondan bir fikrim yok. Bu mikrofon işi de biraz psikolojik. Karşıdaki kişinin haberi olmasa sesin çok iyi diyor. Böyle bir durum var ve mikrofon da çok çok kaliteli olmadığı için inanılmaz performanslar beklememek gerekiyor.

İlginç fakat ben Dolby kullandığım için ekolayzer kullanmıyorum ondan bir fikrim yok. Bu mikrofon işi de biraz psikolojik. Karşıdaki kişinin haberi olmasa sesin çok iyi diyor. Böyle bir durum var ve mikrofon da çok çok kaliteli olmadığı için inanılmaz performanslar beklememek gerekiyor.
Psikolojikten ziyade ses kaydedicide denediğim zamanda %100 de sesimin az olduğunu fark ettim hocam oradan da deniyorum mikrofon düzeltelim derken equlaizerdan olduk uğraşıyorum bakalım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı