Corsair Void RGB Gaming Wireless vs USB

Devil Phoenix

Kilopat
Daha fazla  
Corsair Void Wireless mı daha kullanışlıdır yoksa USB olanı mı? Artıları ve eksilerini yazar mısınız ? İkisini de kullandım tek fark dediğim gibi biri kablolu biri bataryalı.

İkisini de denedim kullanış olarak usb'yi seçtim. Nedeni kablosuz olması kasadan herhangi bir kablo gelmemesi yani rahat kullanımı uzaktan film izleme imkanı sunuyor 1 1.5 saatte fulleniyor ve 1 2 günü rahat geçiriyorum saat olarak 24 saat full kullanımı rahat çıkarır.

İkisini de denedim kullanış olarak usb'yi seçtim. Nedeni kablosuz olması kasadan herhangi bir kablo gelmemesi yani rahat kullanımı uzaktan film izleme imkanı sunuyor 1 1.5 saatte fulleniyor ve 1 2 günü rahat geçiriyorum saat olarak 24 saat full kullanımı rahat çıkarır.
USB'yi seçtim demişsiniz fakat wireless modeli anlatmışsınız kafam karıştı.

Wireless olmasının kattığı herhangi bir eksi yönü var mı? Gerek performans açısından gerek kullanım.
USB modelinin kablosu dayanıklı mıdır?

Bana kalırsa tek eksi yönü rgb ışıkları açık kullandığım zaman şarjının çabuk bitmesi, onun haricinde eksi yönünü bulamadım kullanımı rahat bir de usb'ye göre biraz ağır şarj pili taşıdığından ama fark edilecek kadar mı dersen arasındaki fark telefonlardaki fark gibi çok az. Usb modelinin kablosu kalın ve usb giriş çıkış yerleri dayanıklı olsun diye kaplanmış.

Bana kalırsa tek eksi yönü rgb ışıkları açık kullandığım zaman şarjının çabuk bitmesi, onun haricinde eksi yönünü bulamadım kullanımı rahat bir de usb'ye göre biraz ağır şarj pili taşıdığından ama fark edilecek kadar mı dersen arasındaki fark telefonlardaki fark gibi çok az. Usb modelinin kablosu kalın ve usb giriş çıkış yerleri dayanıklı olsun diye kaplanmış.
USB modelini satın almış bulunmaktayım her şey için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı