Corsair VS 550 PSU ses sorunu

yazicizadee

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar 6 ay önce sistem topladım. Corsair Delta RGB'nin yanında verilen PSU şu an ses çıkarıyor. 550 Watt VS 550.
Sesi tanımlamak gerek olursa tıkırtama gibi. Yani iyi marka olsun diye 200 TL daha fazla verdim ama 6 ayda bu hale gelmesi üzdü.
Şimdi Türkiye'deki garantisi var ama PSU alıp aynı şekilde geri vercekler diye korkuyorum.
Ayrıca yurtdışına yollama imkanım varmış ama 100 TL gibi ücret ödemem gerekiyormuş. İndirimde 300 TL'ye kaliteli PSU bulunurken bu fiyatı vermek istemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'yu alıp aynı şekilde vermezler. Corsair en sağlam müşteri hizmetleri olan firmalardan biridir.

evet büyük firmalar ama buradaki distribütörleri kalitesiz çok büyük firma var. Açıkçası sadece Apple uluslararası kaliteli servisi var.Psu bu bozulma imkanı yüksek kararsızım...

İşi yokuşa sürmek budur işte. Türkiye'de olmaktan bu düzenin böyle olmasından nefret ediyorum. İlk defa bir yerin sevk irsaliyesi istediği duydum. Ne demek bu ya.
Hocam Türkiye'deki distribütörleri de iyidir. Eğer endişeleniyorsanız Corsair genel merkezi ile iletişime geçin çünkü o fan sesi artacak daha.

O kadar ürün aldım. Hele bir keresinde Bloody marka bozuk fareyi (yeni almıştım)tam 2 ay boyunca bozuk olduğuna zar zor inandırdım. Satın aldığım yerden trip mi yemedim. Sonra bende dedimki bu ürün bozuk değilse geri iade hakkımı kullanıyım. Bu seferde hani etiket kısmı varya orayı sökmüştüm kutu hasarlı diye onu da yapmadılar. Anlıcanız hiç ümitli değilim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200310-111627_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200310-111627_WhatsApp.jpg
    419,7 KB · Görüntüleme: 157
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı