Mimari çizimler için kullanılacak mouse önerisi

Evet hocam bolt uygulamasi var hatta mac icin. BOLT Usb aliciya dilediginiz donanimi ekleyip cikarabiliyor ve tanimlayabikiyorsunuz. Bende hem Peeble 2 hem de Mx Keys klavye var. Faryle bu iki klavyeyi tek bir alici ile birlikte hepsini ayni anda kullanabiliyorum.
Çok sağ olun fiyatı biraz tuzlu ama ergonomik sanırım. Özellikle yandaki tekeri yatay olarak gezmek için kullanacağım. Kodlar arasında vs.

Hocalarım tekrar merhab. Peki bu mouse dışında önerebileceğiniz bir mouse var mı acaba?
Hocam bir de dikey olarak kullanılan ve yine mimari ve çizim tarzı şeylerde kullanılan şu modeli çok övüyorlar:

Bunun bir de MX serisi olan daha pahalı versiyonu mevcut.

Hocam bir de dikey olarak kullanılan ve yine mimari ve çizim tarzı şeylerde kullanılan şu modeli çok övüyorlar:

Bende Logitech Lift vardı test etmeden alınmasını önermem şahsen benim elimi yordu.

Hocam ben denedim bunu galiba benim bileğim uygun değil buna. Benim bileğimi ağrıtıyordu bir süre kullandıktan sonra. Böyle bilekli falan mouselar bana gelmiyor nedense. Benim ihtiyacım bu değil zaten benim ihtiyacım makro tuşlar. Dediğim gibi zamanında G300s vardı bayağı kullandım çok tatlıydı. Şu an onun gibi bir mouse arıyorum aslında.

Bende Logitech Lift vardı test etmeden alınmasını önermem şahsen benim elimi yordu.
aynen hocam zaten bir yarım saat sonra bileğim ağrıyordu o yüzden bunu bir arkadaşa vermiştim.

Hocam ben denedim bunu galiba benim bileğim uygun değil buna. Benim bileğimi ağrıtıyordu bir süre kullandıktan sonra. Böyle bilekli falan mouselar bana gelmiyor nedense. Benim ihtiyacım bu değil zaten benim ihtiyacım makro tuşlar. Dediğim gibi zamanında G300s vardı bayağı kullandım çok tatlıydı. Şu an onun gibi bir mouse arıyorum aslında.

aynen hocam zaten bir yarım saat sonra bileğim ağrıyordu o yüzden bunu bir arkadaşa vermiştim.
MX Master 3S alın. Fiyat biraz tuzlu ama ürün çok iyi.

Hocam çok tuşlu fare istiyorsanız bir de bu model var :D Makro tuş olayını biraz abartmışlar ama aklıma geldi sadece. Nasıl bir faredir pek bilmiyorum ama tüm sol taraftaki tuşlar programlanabiliyordu. LOL tarzı oyunlar için özel.

Hocam çok tuşlu fare istiyorsanız bir de bu model var :D makro tuş olayını biraz abartmışlar ama aklıma geldi sadece. Nasıl bir faredir pek bilmiyorum ama tüm sol taraftaki tuşlar programlanabiliyordu. LoL tarzı oyunlar için özel.

Bu kadar tuşa gerek yok ya 2 3 tane makro yetiyor aslında :D

MX Master 3S alın. Fiyat biraz tuzlu ama ürün çok iyi.

Hocam bu kadar para verilir mi hala karar veremedim ya :) Değer mi yani ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı