Corsair Vs 650 Kötü mü ?

O fiyat sınıfındaki başarılı ürünlerden biridir. Eğer malzemem kalitesi olarak biraz daha iyi bir psu düşünürsen:

HIGH POWER (HP-EP600-BR-II), 600W Element Bronze, 80 Plus, Bronze Sertifika Birçok markanın en iyi psularını üreten sirtec tarafından üretiliyor.

AEROCOOL KCAS AE-KCAS600 600W PFC 12cm Fan Güç Kaynağı - Ürün Kategorileri

OCZ ModXStream Pro (OCZ600MXSP-EU), 600W, 13,5 cm Fan, 80+ Modüler Kablo, G Bu da çok kaliteli ve başarılı bir modeldir. Yine sirtec tarafından üretilir.

Psu seçiminde üretici firma da önemli. Özellikle sirtec, seasonic,enhance electornics ve super flower'ın ürettiği psulardan performans anlamında hiçbir sıkıntı çıkmaz. Ses sorunu bütün psularda oluşabilir,performansdan bağımsız bir durum. Corsair vs650; CWT tarafından üretilmiş başarılı bir üründür. CWT de piyasadaki köklü ve kaliteli psu üreten firmalardan birisidir.

O fiyat sınıfındaki başarılı ürünlerden biridir. Eğer malzemem kalitesi olarak biraz daha iyi bir psu düşünürsen:

HIGH POWER (HP-EP600-BR-II), 600W Element Bronze, 80 Plus, Bronze Sertifika Birçok markanın en iyi psularını üreten sirtec tarafından üretiliyor.

AEROCOOL KCAS AE-KCAS600 600W PFC 12cm Fan Güç Kaynağı - Ürün Kategorileri

OCZ ModXStream Pro (OCZ600MXSP-EU), 600W, 13,5 cm Fan, 80+ Modüler Kablo, G Bu da çok kaliteli ve başarılı bir modeldir. Yine sirtec tarafından üretilir.

Psu seçiminde üretici firma da önemli. Özellikle sirtec, seasonic,enhance electornics ve super flower'ın ürettiği psulardan performans anlamında hiçbir sıkıntı çıkmaz. Ses sorunu bütün psularda oluşabilir,performansdan bağımsız bir durum. Corsair vs650; CWT tarafından üretilmiş başarılı bir üründür. CWT de piyasadaki köklü ve kaliteli psu üreten firmalardan birisidir.
Hocam bende yakında masaüstü sistem dizeceğim ve almayı düşündüğüm PSU EVGA 600B Bronze güç kaynağı - inventus 12V kanalından 588W vermesi cazip kılıyor.

HEC üretimi kaliteli bir psudur. Sistem full yükteyken en fazla 46 dereceye kadar çıkıyor sıcaklığı ki gayet iyi bir değer. Bileşenlerinin kaliteli olduğunun bir göstergesi.
Hocam bi ara forumda dolaşırken şöyle bir konu görmüştüm:"Şirket İçin Kapanmayacak Sistem". Bu sistemde EVGA'nın 600W PSU 'su önerilmişti. Zaten EVGA'nın kalitesini tartışmaya gerek bile yokta yine de sizin de deneyimlerinizi öğrenmek istedim. Yakında toplayacağım sistemin fotoğrafını da paylaşıyorum.
3DzmEj.png

Arkadaşlar bu PSU yu sakın almayın. Nedenine gelince;

yaklaşık 1 senelik bir PC'm var. Kasa Corsair olduğu için PSU su birlikte geldi. Bu PSU 1 sene sonra şangır şungur sen çıkarmaya başladı çalışırken. Donanımsal bir hatası var ürünün. Boxı açmadan dıştan temizlemeye çalıştım içini. Kompresorle hata üflettim. Ancak ses geçmedi. biraz araştırırsanız benim gibi aynı sorunu yaşayanları bulabilirsiniz youtubeda.

Kısacası bunu alacağınıza 100 lira daha fazla verip ödüllü PSU lardan alın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı