Corsair VS 650 Nasıldır?

HachimonTonkou07

Hectopat
Merhabalar, Cooler Master Watt Lite 600 Watt' lık güç kaynağım var, hiç kullanmadım. Kasam Corsair Spec-Alpha, güç kaynagı sleevesiz olduğu için satıp, Corsair VS 650 alacağım. Detaylı açıklama yapar mısınız?

Corsair VS serisi kronik sorunlu bir seri, almanızı önermem. Cooler Master Master Watt Lite, daha önce Technopat'ta incelemesi yapılmış bir seri. Bu bağlamda, Cooler Master Master Watt Lite'yi öneririm. Beğenmez iseniz, Aerocool KCAS 600W öneririm.

Bende Corsair markasına güvenerek VS550 almıştım. 4 ay sonra PC kapanmaya başladı bende salaklık edip içini açtım garantisi gitti. yeni bir Aerocool markalı PSU aldım ve mutluyum 7 aydır kullanıyorum.

Arkadaşlar kasam şık ve agresif olduğu için, güç kaynağın da sleeve yok o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. @Frosa link atarmısınız incelemenin.

CW sorunu mevcut ve onun yanı sıra kalitesiz, Çin malı kondansatörler kullanıyorlar. VS serisini tercih etmeyin.
Vs serisi kullandınızmı ? Arkadaşa yazdım Vs 650 kullanıyormuş, sessiz ve memnunmuş. CW Gtx 970 gibi ekran kartlarında varmış.

Ne alaka? CW sadece ekran kartlarında yaşanan bir problem değil. Ayrıca bir seride kronik bir sorun mevcutsa HER üründe nüks edecek diye bir kural da yok.

Arkadaşındaki sessiz ve sorunsuz çalışıyor olabilir ama bu VS serisinin kalitesiz olduğunu ve sorun yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu değiştirmez.

Valla herkes bir şeyler diyor. Teknoloji şans işi tabii ama ben kullanıyorum dediğiniz güç kaynağını. Ne ses ne sorun taş gibi çalışıyor... Şüphen olmasın ancak son zamanlarda vs 650 yerine daha ucuza güzel güç kaynakları olduğunu gördüm. Bunu da alabilirsiniz ama azıcık araştırmayla daha iyisini rahat bulursunuz. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı