Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı ve ZALMAN Z3 PLUS White kasa nasıldır ?

Eser Gülaydın

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskisehir, Turkey
Daha fazla  
Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

ZALMAN Z3 PLUS White kasa - inventus

Bu ikiliye ne diyorsunuz? Aşağıdaki bileşenler takılacak. Güç kaynağı fazlası ile yeterli ve fiyatı gerçekten çok ucuz. Dolayısı ile mişkillendim. :) Bu gün almayı düşünüyorum.

İçerisine Asus M5A97 R2.0, Asus Hd 7850 ekran kartı, Amd Fx 6300 konulacak.

O arada 12V çıkışından 600W güç veriyor aynı zamanda 50 amper.
80+ Sertifikası olmamasına rağmen verimlilik 80+ gibi. Corsair yanlış iş yapar mı? Kafamı karıştıran bu.

Son düzenleme:
Son zamanlarda technopat.net te sistemler arasında gördüğüm psu bu psuydu. Sıkıntı yaratacağını sanmam ki Corsair zaten çok iyi bir marka. Sıkıntı yaratacağını hiç sanmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı ikiliyi düşünüyorum, yakın zamanda almak istediğim sistem için, fiyat açısından gerçekten uygun, kasa da güzel görünüyor, ekran kartı genişliği de iyi; ama güç kaynağı yeterli olur mu diye de düşünüyorum, o konuda bilgim yok, bilgilendirme yapabilecek varsa sevinirim. Kafamdaki sistem bu:

AMD FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci
Asus M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
G.Skill 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
Sapphire R9 280X TOXIC GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

Konu ile alakasız başlık attığımdan ötürü bir gün ceza aldım.
''Kasa ve güç kaynağı danışma.'' Başlığı ile bu konuyu açmıştım.
Bu ikiliye ne diyorsunuz? Diye devam eden konuda bir başka kimse, bunları alma, bak bu ikisi daha iyidir ya da bunların şu yönleri eksik, süper ikili olmuş diye yorumlarınızı merak etmiştim.
Bu da açmış olduğum konuyu, bilgi alışverişi haline getirir. Dolayısı ile danışma amacı güder.
Hangi olmayan mantıkla, hangi yönetici sureti beni bundan ötürü banlar?

Lütfen azıcık mantığı, azıcık muhakeme yeteneği, azıcık hoşgörüsü olan insanları yönetici yapınız. Forumu kullanamadım. Gittim dışarıdan duyduğum bilgilerle ürünlerimi aldım.
Eleştiriye açık değilseniz tekrar engelleyiniz. Ürünleri aldım bu forumdan da hiç bir yardım alamadım konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı