Corsair vs SteelSeries

Ben Corsair kullanmadım ama Apex5 sahibiyim. Artılarından bahsedeyim;

- Malzemesi çok kaliteli. Esneme, gıcırtı falan olmuyor.
- Klavye kasasında soğuk metal hissiyatı var, bilek desteği ise terden leke yapabiliyor.(Kalıcı değil.)
- Engine 3 sayesinde bayağı işlevli hale geliyor.(OLED ekranımda GPU, CPU, RAM kullanımları ve sıcaklıklarını görebiliyorum.)
-Engine 3 ile birçok oyun ve Discord ile entegre çalışıyor. Özelleştirmeler sınırsız neredeyse.
-RGB'sinin güç ayarı klavyeden de ayarlanabiliyor ve gece gündüz ayırt etmeksizin ışığı farkedebiliyorsunuz.

SteelSeries'in diğer ekipmanlarınada sahip olduğum için Apex5 tercih etmiştim. Ben aldığımda 700TL idi ama.

Muhtemelen Corsair'de iyidir, ikisi de büyük marka. Kullanan arkadaşların yorumlarını okuyup kendiniz değerlendirirsiniz.

Merhaba bende SteelSeries mouse ile Arctis 5 kulaklık alacağım sence yanına set olması için Apex 5 mı alsam?

Merhaba bende SteelSeries mouse ile Arctis 5 kulaklık alacağım sence yanına set olması için Apex 5 mı alsam?
Set olması yazılımı açısından güzel fakat Apex’in hangisi olacağını senin ihtiyacın belirler. “Klavyede OLED ekranı kullanmam” veya “klavyem suya dayanıklı olsun” diyorsan Apex 3 alabilirsin.

Ayrıca ben şu anki Apex3 parasına Apex5 almıştım, bu fiyatlara Apex5 almanı önermem.

Set olması yazılımı açısından güzel fakat Apex’in hangisi olacağını senin ihtiyacın belirler. “Klavyede OLED ekranı kullanmam” veya “klavyem suya dayanıklı olsun” diyorsan Apex 3 alabilirsin.

Ayrıca ben şu anki Apex3 parasına Apex5 almıştım, bu fiyatlara Apex5 almanı önermem.

Fiyatı önemli değil benim yurtdışından getirteceğim sence Arctis 5 falan ve Apex 5'li set alayim mi iyi mi olur?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı