Razer vs SteelSeries vs Corsair

Var ama bir haftaya sınava gireceğimden şuan ders çalışıyorum ve dc ye ayıracak vaktim yok belki bir haftaya olabilir.
anladım clicky bir klavye alacağım galiba bilmiyorum güzel özellik ama clicky alacağım sanırım
arkadaş da söyledi fakat bilek desteğini ayrı almak istemiyorum

Apex Pro'daki switchlerde temas olmadığı için basım hissi çok güzel. Algılama mesafesini de istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz ama bunun çok bir faydası yok bence. Tactile yada clicky switch seviyorsan doğru seçim olmayabilir.

Apex Pro'daki switchlerde temas olmadığı için basım hissi çok güzel. Algılama mesafesini de istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz ama bunun çok bir faydası yok bence. Tactile yada clicky switch seviyorsan doğru seçim olmayabilir.
apex pro almayı düşünüyorum,basım hissi güzel diyorsun,ödün verebilirim illaki tactile sevdamdan
apex 7 de alabilirim steelseries alacağım ama karar verdim sonunda :D
Razer BlackWidow Chroma (green switch), SteelSeries Apex M800, SteelSeries Apex M750, SteelSeries Apex 7 (şu anda kullanıyorum) ve Corsair K70 MK.2 Low Profile klavyelerini kullandım bu 3 markadan. Aralarında en çok Corsair'ı daha çok sevdiğimi söyleyebilirim ama bende set takıntısı olduğu için Arctis Pro Wireless kulaklığı nedeniyle SteelSeries'e döndüğümde değiştirdim.

Sevmediğim tek klavye BlackWidow Chroma oldu, switchlerde takılı kalma sorunu vardı. Sadece bende değil, sadece benim etrafımdan 4 kişide daha bu sorun oldu, internette zaten gırla var. Belki green harici diğer switchlerde olmayabilir, onları kullanmadım.
selamlar, bu konu üstünden baya geçti fakat hala aklımda birşey kaldı,apex 7 kullanıyormuşsun şuan,eksilerini ve artılarını, alınırmı 1200 Tl ye değer mi diye bilgi verirmisin

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı